Kierownica
Witam!!! Mam kierownicę LOGITECH–a :lol: :lol: A jest to dokładniej LOGITECH WINGMAN FORMULA FORCE GP :lol: :lol: kierownica tam ma opcję FORCE FEEDBACK :twisted: :twisted: NIESTETY W CZASIE GRY NIE DRGA ONA :x :x Nie mam pojęcia co robić :?: Czy macie jakieś POMYSŁY :?: :?: :!: :!:
Odpowiedzi: 5
Ale mój kolega mówił, źe da się to gdzieś przestawić :?: :?: :evil: :evil: :x :x :? :?
widocznie underground jest niekompatybilny z ta kierownica
No wiesz nie powiedzoał bym źe to znowu taka straszna lipa !! Bo jak ustawię sobię źeby gas był jako jeden z przycisków na kierownocy to wtedy nie ma opóźnienia !!! A jak nie ma opóźnienia to jrst nawet niezła frajda!! Jeszcze chciałbym dodać źe to opóxnienie występuje tylko w grze UNDERGROUN, a w inny ch nie !!! Co wy na to :!: :!: :!: :?:
Niewiem czy ci dobrze podpowiem ale z tego co wiem kierownice to straszna lipa !!! bo własnie tak jak twoje pedały działaja ze strasznym opuznienem !!! Pozdrawiam
Widzę źe nikt nie umie mi pomóc !! Ale mam jeszzce jeden problem z tą kierownicą !! MIanowicie ten problem występuje w grze underground !!!!Pedałey mają wielkie opóźnienie !!! Czy macie jakieś pomysły ?? :!: :!: :roll: :roll:
Strona 1 / 1