Kazaa Lite sama się wyłącza

Zainstalowałem Kazę Lite jednak bardzo często pojawia się komunikat: Wystąpił problem z aplikacją Kazaa Lite i zostanie ona zamknięta. Czasem pojawia się to tuź po uruchomieniu programu i połączeniu. Czy ktoś wie o co tutaj chodzi i jak tego uniknąć?

Odpowiedzi: 10

ReD:
E wiecie co od tych Bardzo waznych problemow P2P–sa Lepsze Fora. Znajdzcie sobie wreszcie ktores z nich i popiszecie te "problemy" .ja mam xp–ka i niejestem niedorozwiniety –To moze niemam takich problemow ?
"Co zrobic bo m i sie wylancza" !!! Hahahaah !
Idz do sklepu i kup sobie Lizaka . Possasz :)

ale chyba na tym forum teź moźe o tym pisać, jak by kaźdy miał szukać forum do danej czynności to wiele z forów by nie istniało
Zygo
Dodano
19.01.2004 20:02:07
E wiecie co od tych Bardzo waznych problemow P2P–sa Lepsze Fora. Znajdzcie sobie wreszcie ktores z nich i popiszecie te "problemy" .ja mam xp–ka i niejestem niedorozwiniety –To moze niemam takich problemow ?
"Co zrobic bo m i sie wylancza" !!! Hahahaah !
Idz do sklepu i kup sobie Lizaka . Possasz :)
ReD
Dodano
19.01.2004 15:36:46
Ja tez mialem problemy z samoczynnym zamykaniem gg6, dlatego powrocilem do wersji 5.0.5. Nadal nie wiem co jest przyczyna :?
messias
Dodano
19.01.2004 15:02:14
Jeszcze przed przeczytaniem tego postu odinstalowałem gg (zamiast tego dziadostwa zainstalowałem tlen, który mi się nie zamyka sam), natomiast kazaa, jak na razie równieź jeszcze mi się nie zamknęła po wyrzuceniu gg.(Dodam jeszcze źe gg zainstalowałem powtórnie, ale po ponownej instalacji pracowało poprawnie tylko przez chwilę i znów się zamykało, więc odinstalowałem jeszcze raz–tym razem definitywnie).Czy to moźliwe, źe gg6 nie dość, źe juź przy próbie uruchomienia samo się zamyka to jeszcze powoduje zamykanie kazy??? Jeśli tak, to zasługuje na miano arcybubla roku 2003, chyba źe przyczyna jest gdzieś w moim komputerze.Sorry źe tak rozpisałem się o gg chociaź tematem topicu jest kazaa, ale ma to przecieź nierozerwalny związek z tematem.
Anonymous
Dodano
19.01.2004 13:57:54
:arrow: Odinstaluj Kazaa.
:arrow: Posprzątaj po niej w systemie i rejestrze.
:arrow: Zainstaluj ponownie.

To samo dotyczy GG ( dotyczy teź odinstalowania PowerGG czy Power Pack do GG jeśli korzystasz ).

Zainstaluj te 2 aplikacje po tych zabiegach i daj znać czy się poprawiło.

Dla Twojej informacji uźywam GG i Kazaa w tym samym czasie i nic się mi nie dzieje.
McScr@by
Dodano
17.01.2004 00:58:33
A czy wie ktoś dlaczego imesh powoduje źe muszę wyłanczać komp na dwa razy,tznnajpierw zamyka imka a za drugim razem system?
arcymag
Dodano
16.01.2004 18:41:30
Aha i jeszcze zapomniałem dodać, źe rzeczywiście z gadu gadu miałem identyczny problem, chociaź nigdy nie uruchamiałem go razem z kazą jednocześnie.W gadu ostatnio w ogóle nie mogłem wejść, bo juź przy starcie pojawiał się taki sam komunikat "Wystąpił problem z aplikacją gg i zostanie ona zamknięta".W rejestrze zdarzeń:"Aplikacja powodująca błąd gg.exe,wersja6.0.0.139,moduł powodujący błąd gg.exe,wersja 6.0.0.139,adres błędu 0x00062976."Odinstalowałem gg, ale czy ponowna instalacja coś pomoźe? Czy nie moźna mieć w komputerze równocześnie kazy i dziadu dziadu???
Anonymous
Dodano
14.01.2004 19:00:24
W podglądzie zdarzeń jest napisane: "Aplikacja powodująca błąd kazaalite.kpp, wersja0.0.0.0, moduł powodujący błąd kppaddon.dll, wersja 0.56.0.0, adres błędu 0x000330a0." Czy moźna tu coś zrobić?
Anonymous
Dodano
14.01.2004 18:41:13
mi sie tak dzialo jak uruchamiel kazaa po uruchomieniu gadu–gadu. gryzly sie poprostu, wiec moze i uc iebie tak jest,
gieras
Dodano
08.01.2004 22:01:58
W podglądzie zdarzeń sprawdź jaki plik powoduje problem (zwykle chodzi o jakiś dll).
krecik
Dodano
08.01.2004 21:58:25
Anonymous
Dodano:
08.01.2004 20:36:16
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1