KAWALEK TRANCE NIEZNANY TYTUL
Kto rozpozna ten kawalek niech mi prosze poda jego nazwe, z gory dzieki!
Odpowiedzi: 13
adik, czymźe Ty sie chłopie przejmujesz ?
Tym ze jeden z drugim trolik na tym forum się pojawi i od czasu do czasu z siebie głąba kompletnego zrobi ?
Takich osobników to z miejsca się olewa, a ich komentarzami moźna sobie tyłek podetrzeć.
To tytułem wstępu teraz przejdźmy do punktu kulminacyjnego.
To spierdalaj, licze ze obietnice spełnisz i wiecej nas swoimi załosnymi wypocinami nie obdarujesz.
Tym ze jeden z drugim trolik na tym forum się pojawi i od czasu do czasu z siebie głąba kompletnego zrobi ?
Takich osobników to z miejsca się olewa, a ich komentarzami moźna sobie tyłek podetrzeć.
To tytułem wstępu teraz przejdźmy do punktu kulminacyjnego.
kronung:Reasumujac : Nie bede szukal pomocy u was bo napewno jej nie znajde!
kronung:Do widzenia!
To spierdalaj, licze ze obietnice spełnisz i wiecej nas swoimi załosnymi wypocinami nie obdarujesz.
A ja Ci powiem tak! Gdybym Cie spotkal na ulicy normalnie skopalbym ci ryja frajerze! pierdole to forum jak sie tylko da! El nino moze mnie zablokowac ! mam to w chuju! zadna szmata nie bedzie mnie obrazac! i maly to ty pewnie przy mnie jestes bo siedzisz przed kompem i ciagle walisz konia! Lepiej 2 razy weryfikuj co mowisz bo bedziesz mial klopoty przez to idioto! Do widzenia!
kronung:No normalnie miaźdźycie mnie intelektualnie! Nie mialem pojecia ze obcuje z geniuszami!
adik154 –––> Jak taki z Ciebie komentator to zacznij komentowac wyscigi ślimakow, bo nawet na takim forum twoje teksty są źalosne! A jak sadzisz ze smieszny jestes to moze zatrudnij sie w cyrku, co?
nikt –––> Ciebie szanuje, bo masz nick`a który przedstawia kim jestes i nie boisz sie do tego przyznac!
astral projection czy infected mushroom uwazasz za lepsze? Ja nie obrazalem tego czego sluchasz choc przyznam ze mam na to ochote, po tym co przeczytalem. Nie znize sie do twojego(jakze niskiego) poziomu i nie napisze wszystkiego co chcialbym.
Reasumujac : Nie bede szukal pomocy u was bo napewno jej nie znajde!
oj mały człowieczku z małym mózgiem i czymś co imituje inteligencje. Mamusia na dyskoteki nie puszcza :?: i tu znajomością jakichś kawąłków z bazaru wykazywac się trzeba?? A i kogo śmiesz nazywac nikim, jak sam jesteś gówno wart ze juz tak brzydko powiem.
No normalnie miaźdźycie mnie intelektualnie! Nie mialem pojecia ze obcuje z geniuszami!
adik154 –––> Jak taki z Ciebie komentator to zacznij komentowac wyscigi ślimakow, bo nawet na takim forum twoje teksty są źalosne! A jak sadzisz ze smieszny jestes to moze zatrudnij sie w cyrku, co?
nikt –––> Ciebie szanuje, bo masz nick`a który przedstawia kim jestes i nie boisz sie do tego przyznac!
astral projection czy infected mushroom uwazasz za lepsze? Ja nie obrazalem tego czego sluchasz choc przyznam ze mam na to ochote, po tym co przeczytalem. Nie znize sie do twojego(jakze niskiego) poziomu i nie napisze wszystkiego co chcialbym.
kronung:nie znacie sie na niczym! to nie jest z music makera, co za glaby! myslicie ze w ekwadorze by puszczali gowno z music makera? co za łby!
pragnę skomentować to tak:
"wracaj do piaskownicy do swoich kumpli"
[[[Owal]]]
kronung:nie znacie sie na niczym!...
Myślę, źe jednak jest kilka rzeczy, na których się znam:)...Moźe i muzyka nie jest jedną z nich...ale prosiłbym o nie mylenie pojęć,bo to co tu wstawiłeś w porównaniu z reprentantami gatunku jak np. astral projection czy infected mushroom, to jest to dno totalne.
Ale skąd miałem wiedzieć, źe Tobie chodzi o kawałek z ekwadoru...Moźe gdybyś coś więcej o nim napisał byłoby łatwiej, ale oczywiście po co, skoro moźna potem kogoś "pojechać" za to, źe się "nie zna".
EL NINO:...ale zapewniam Cie, ze ostatni.
Ciekawe co El Nino miał na myśli... :mrgreen: :D
Korzystajac z tematu,zapytam o nazwe tego kawalka
kronung, moze troche grzeczniej ? To nie pierwszy raz odzywasz sie w ten sposob do innych, ale zapewniam Cie, ze ostatni.kronung:nie znacie sie na niczym! to nie jest z music makera, co za glaby! myslicie ze w ekwadorze by puszczali gowno z music makera? co za łby!
wyglada na to ze to ty sie nie znasz. w porzadnych klubach/dyskotekach, nie ma muzyki puszczanej z tasmy, tylko jest dj ktory mixuje na zywo.kronung:nie znacie sie na niczym! to nie jest z music makera, co za glaby! myslicie ze w ekwadorze by puszczali gowno z music makera? co za łby!
Myslisz je jak dasz 10 sek. probke, to ktos to rozpozna ? :shock:
nie znacie sie na niczym! to nie jest z music makera, co za glaby! myslicie ze w ekwadorze by puszczali gowno z music makera? co za łby!
czterech_:10 minut zabawy w jakimś...
dokladnie tak
to jest jakis "zwykly kawalek"(niestety nie pamietam tytulu) przekombinowany w jakims "music makerze" i z trance'em (psychedelic, minimal) ma raczej malo wspolnego...
10 minut zabawy w jakimś music makerze polegającej na randomowym klikaniu i przenoszeniu ścieźek, ctrl c, ctrl v v v v v v i gotowe!
Cos mi sie wydaje ze malo kto rozpozna Ci kawalek i to do tego takiego rodzaju po tak krotkim odsluchu. Powodzenia :lol:
Strona 1 / 1