Katastrofa!!!!!!!

Nawet nie chce mi sie szukac czegos podobnego bo nie mam nerwow!!! Powiedzcie tylko jedno , sposoby odzyskiwania danych z partycji , a wlasciwei odzyskanie calej partycji bo z 4 mam jedna i to caly dysk wolny, robilem ghosta i musialem niezauwazyc bo wciskalem z przyzwyczajenia dalej i dalej i ok i ok , po wszystkim patrze a tam jedna partycja z calym dyskiem wolnym!!!!! POmocy, tam byla moja praca inzynierska!!!

Odpowiedzi: 4

radozz:
Nawet nie chce mi sie szukac czegos podobnego bo nie mam nerwow!!! Powiedzcie tylko jedno , sposoby odzyskiwania danych z partycji , a wlasciwei odzyskanie calej partycji bo z 4 mam jedna i to caly dysk wolny, robilem ghosta i musialem niezauwazyc bo wciskalem z przyzwyczajenia dalej i dalej i ok i ok , po wszystkim patrze a tam jedna partycja z calym dyskiem wolnym!!!!! POmocy, tam byla moja praca inzynierska!!!

Skoro Tobie się nie chce szukać to pewnie i ściągać teź nie, a w konsekwencji równieź uźyc.
Czyli mamy rozumieć, źe przyjazd z kompletem narzedzi dla wszelkich moźliwych systemów i platform – bo nawet tego podać nie raczyłeś – i zrobienie teog za Ciebie.

Przykro mi ,ale skoro Twój stosunek do tematu jest taki , to nie ma sensu tego wątku ciągnąć.

stahumir – jak to co juź napisano nie wystarvczy to przejrzyj archiwum.
Rebe
Dodano
30.08.2004 11:14:47
easy data recovery.... mozesz tez sciaganc i nagarc sobie hiren's bootcd tam tez sa narzedzia do odzyskiwania na dc++ znajdziesz
Fala
Dodano
30.08.2004 10:29:13
Ja tez mam taki problem a te programy sa strasznie drogie :( Trialami da sie znalezc pliki ale nie mozna ich skopiowac [kopiowanie tylko w pelenj wersji] Nie ma czegos darmowego co mogloby to zastapic? Kiedys taka opcja byla dostepna w Norton Utilities ale teraz gdzies to zniknelo ;( Pomocy mam na to tydzien!!!
stahumir
Dodano
30.08.2004 03:21:03
Spróbuj GetDataBack,lub Easy Recovery.
MarcinX
Dodano
30.08.2004 01:24:04
radozz
Dodano:
30.08.2004 01:02:36
Komentarzy:
4