Kaspersky antiwirus na Athlon 64 SP2
Witam
Mam problem z Kasperskim 4.5.0.48 Personal PRO.
Wystepuje on na wszystkich Athlonach 64 z dodatkiem sp2.
Mianowice nie laduje sie monitor antywirusowy.
Komunikat jaki dostaje to: "Nie powiodło się załadowanie jądra Kaspersky Anti–Virus."
Wszystko jest ok do poki nie wruce dodatku SP2.
Probowalem rozwiazac problem dodajac go do listy "zapobieganie wykonywaniu danych", ale bezskutecznie.
Czy ktos wie jak pozbyc sie tego drazniacego mankamentu ?
Prosze o pomoc
Mam problem z Kasperskim 4.5.0.48 Personal PRO.
Wystepuje on na wszystkich Athlonach 64 z dodatkiem sp2.
Mianowice nie laduje sie monitor antywirusowy.
Komunikat jaki dostaje to: "Nie powiodło się załadowanie jądra Kaspersky Anti–Virus."
Wszystko jest ok do poki nie wruce dodatku SP2.
Probowalem rozwiazac problem dodajac go do listy "zapobieganie wykonywaniu danych", ale bezskutecznie.
Czy ktos wie jak pozbyc sie tego drazniacego mankamentu ?
Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 3
aj przesadziłem znowu :mrgreen: jeśli sądzisz ze kaspersky to przestarzała technologia to w wielkim błedzie jesteś, i zamiast wygadywac głupoty to mu pomóź jeśli potrafisz. Ja nie potrafie, to sie nie odzywałem i tobie teź taką radę daje. Wiem ze nikogo nie obraziłeś ale to co napisałeś:
zmusiło mnie do takowego komentarzu, choć przyznać musze ze poniosło mnie i osobiście musze cie przeprosić :wink:
Dalej juz nie zasmiecajmy tematu i jak cos jeszcze chcesz napisac do mnie to na pw zapraszam.
Poniewaź Kaspersky to przestarzała technologia z okresu zimnej wojny
zmusiło mnie do takowego komentarzu, choć przyznać musze ze poniosło mnie i osobiście musze cie przeprosić :wink:
Dalej juz nie zasmiecajmy tematu i jak cos jeszcze chcesz napisac do mnie to na pw zapraszam.
Nikogo nie obraziłem, wyraziłem tylko swoje zdanie, dlaczego więc Ty, szanowny kolego, próbujesz obrazić mnie?
Kagemaru:
Poniewaź Kaspersky to przestarzała technologia z okresu zimnej wojny ;)
z okresu zimnej wojny to twoje wiadomości są.
Strona 1 / 1