Karty Graficzne
Planuje kupic sobie nowa karte graficzna i mam w zwiazku z tym pytanie: Jaka firma wedlog Was robi najlepsze karty graficzne i dlaczego tak uwazacie (osobiscie jestem przekonany co do MSI) :?: Dzieki za ewentualne odpowiedzi.
Odpowiedzi: 8
Kupując kartę graficzną MSI dostałem w zestawie z kartą:4 gry –Tom Clancy's GHOST RECON, Duke Nuken Manhatan Project, Morrowind / 2 szt./ Games Collection oraz oprogramowanie :WinDVD Creator, RestoreIT! Professional ,VirtualDrive Profesional,MSI Media Center Deluxe II,InterVideo WinDVD 5.1 chanel, 3D–Album ,Photoshop Album,Msi Multimedia Beyond 3D + sterowniki i inne /wszystko na 6 płytach/.
zobacz: http://www.msi–polska.pl
zobacz: http://www.msi–polska.pl
Dziwna sprawa z tymi 10 plytami, juz od dluzszego czasu przegladam rozne oferty sklepow z czesciami do komputera i jeszcze w zadnej z tych ofert nie natknalem sie na zestaw 10 plyt przy karcie od MSI :?
TuneR:
MSI robi bardzo dobre karty. Co do podatnosci na podkrecanie sa nawet lepsze od Gainwarda :D Zestaw 10 plytek tez moze przemawiac na korzysc MSI.
Zgadzam się faktycznie MSI zaczeło robić dobre karty graficzne i faktycznie dobrze się kręcą.Osobiście mam kartę tej firmy zainstalowaną w kompie.10 płytek w zestawie: 3 gry + oprogramowanie.
Jezeli chodzi o to do czego ta karta bedzie wykozystywana to od razu moge powiedziec ze w 99.9% do gier, ta brakujaca czesc to filmy :). A o co chodzi z tym zestawem 10 plyt ? Oczywiscie licze jeszcze na wiecej waszych wypowiedzi. Pozdrawiam.
ja poleciłbym ci winfasta lub gainwarda
MSI robi bardzo dobre karty. Co do podatnosci na podkrecanie sa nawet lepsze od Gainwarda :D Zestaw 10 plytek tez moze przemawiac na korzysc MSI.
To zaleźy do czego karta i za ile.
Do grania powyźej 2000zł nie bardzo ma znaczenie czy ATI, czy nVidia.
Do oglądania TV – raczej jednak ATI.
Do 2D Matrox i to prawie niezaleźnie , który.
Do 3D – Permedie róźnego autoramentu np.
Tak moźan by jeszcze długo, ale – jakie pytanie taka odpowiedź.
Za MSI przemawia tylko ten zestaw 10 płyt.
Do grania powyźej 2000zł nie bardzo ma znaczenie czy ATI, czy nVidia.
Do oglądania TV – raczej jednak ATI.
Do 2D Matrox i to prawie niezaleźnie , który.
Do 3D – Permedie róźnego autoramentu np.
Tak moźan by jeszcze długo, ale – jakie pytanie taka odpowiedź.
Za MSI przemawia tylko ten zestaw 10 płyt.
Moźna wywnioskować, źe chodzi Ci tylko o karty oparte na chisetach nvidii. MSI jest firmą bardzo dobrą, szczególnie udaną kartą graficzną z tej firmy jest gf 5900XT. Wartą uwagi jest takźe firma Gainward, której karty są drogie ale podatne na podkręcanie. Dobry stosunek ceny do jakości mają karty wyprodukowane przez firmę ASUS.