karta tv

pozyczylem karte tv k word na cipsecie conexant 883 X–pert PVR883 i mam taki problem nie mam dzwieku i obraz nie jest za ladny i lata jakis pasek
przejdzmy do rzeczy mam 900 mhz 256 mb ram i kolo 120 gb win xp pro ze smieciami takiemi jak sp1 i latkami bez sp2 moze ktos mi powiedziec co robie zle
jak instaluje oprogramowanie z cd czy pobrane ze strony to wszystko sie instaluje po czym na koncu pisze ze brak pliku i sprzet moze nie dzialac prawidlowo po czym wlasnie nie dziala
stery wygladaja na oki chociaz tez nie jestem do konca pewien (bo same stery sie instaluja bez problemow) wiem ze o nie jest super karta ale bez przesady
moze potrzebne jest jakies wsparcie dla tego oprogramowania
w oprogramowaniu nawet ustawialem rozne systemy i nic nie daje (mamy pal–dk z tego co wiem)
probowalem tez chris tv to samo

ps pytam sie jaka karte wybrac tylko nei za droga taka do ogladania tv z kablowki powiedzmy do jakis 300 zl
czy jest duza ruznica miedzy tv a kompem z tv karta
i na co trzeba patrzec jak sie karte kupuje poza tym zeby nie byla to karta Kworld :))))))))) pozdrowka i dzieki za zainteresowanie tym co pisze

Odpowiedzi: 6

karta oki kupilem winfasta expert nie narzekam na karte ale na sofcik strasznie jest do dupy czsem nie dziala pilot to znaczy dziala ale np nie zglasnia scisza(kreska idzie w dul i gore nic)wiec moze wy podacie jakis super sofcik mam xp
pythonek
Dodano
21.10.2004 16:35:53
Polecam te kartę Leadtek Winfast. Widzaiłem ją w akcji u kumpla i muszę przyznać, źe to pierwsza karta TV która jest tak niezawodna. A w dodatku niedroga no i swietny soft zawiera. :)
fidelio
Dodano
21.10.2004 02:01:58
Zajrzyj w takim razie jeszcze TU
Bez problemu powinna latac. Gorzej moze byc z nagrywaniem filmow z TV na dysk powyzej rozdzielczosci (o ile pamietam format) 352x288.
Szuja27
Dodano
14.10.2004 14:19:26
dzieki za pomoc to jest napewno dobra karta
teraz pytanie z innej bczki jakie sa wymagania
sprzetowe bo moj kompik bardzo slabiudki jest to tylko duron 900 256 MB ram i winda xp

wszystko oki tylko jak mam uruchomic ta pozyczona karte
normalnie jestem podlamany nikt nie wie co z tym
badziewiem zrobic
pythonek
Dodano
14.10.2004 14:04:28
Ja rowniez moge smialo polecic te karte. Sporo czytalem na ten temat zanim ja kupilem a jak juz mi sie to udalo to jestem z niej bardzo zadowolony. B.dobra jakosc obrazu, dobre (latwo konfigurowalne) oprogramowanie i estetyczny interfejs. TV, teletext, wbudowany tuner FM, 10 bit przetwornik, pilot, antena radiowa + troche fajnego softu. Nie mylić z DELUXE !

Zajrzyj TU.
Szuja27
Dodano
13.10.2004 01:53:07
Z czystym sumieniem mogę polecić Ci zakup karty Leadtek Winfast TV 2000 XP Expert. Z instalacją nie ma probleów, wszystkie jej funkcje działają bez zarzutu. Obraz jest bardzo dobrej jakości (bynajmniej u mnie) no i oczywiście ma teź wbudowane radio FM które teź działa tak jak naleźy. Co do ceny to teź śmiało zmieścisz się w 300zł no i jeszcze powinno Ci troche z tej kaski zostać. Pozdrawiam.
Zibi
Dodano
12.10.2004 17:29:48
pythonek
Dodano:
12.10.2004 14:52:44
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1