Karta graficzna
Jaką na dzień dzisiejszy kartę graficznę zaproponujecie :?: Zastanawiam się nad kupnem GeForce FX 5600 128 MB co o niej myslicie :?: Czy są lepsze w podobnej cenie :?:
Odpowiedzi: 12
Proszę tu masz ranking kart graficznych, wybierz tą która jest najlepsza w cenie której moźesz sprostać http://www.complus.cxc.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=112
Ilokrotny ma antyaliasing GeForce 5600 :?: Przyda sie do Far Cry :wink:
FX 5600 moze i mistrzem szybkosci nie jest ale z najnowszymi grami daje sobie dzielnie rade!! FarCry, UT 2004 itp chodza calkiem przyjemnie w 1024x768 i detalami normal–> high.
XeviL:
Nie zgadzam sie z tobą. GF 5600 to bezwątpoienia karta lepsza odmojego Gainward GeForce 3 Ti 64 200/450, a Far Cry na moim sprzęcie smiga aź miło.
Taaak porównuj gf 3 ti do gf 5600 to daleko zajdziesz, ponadto jeźeli ktoś jest fanem grania w rozdzielczości 320x240 to wystarczy mu gf2mx
Grief:
Kiedy ma wyjść ten GeForce 6800 :?:
sorry. juz chyba jest. Zapraszam na www.nvidia.com
W tej chwili wg mnie złym pomysłem jest kupno nowej karty. Tak jak koledzy zalecałbym przeczekanie jeszcze 2–3 miesięcy i dopiero kupno po niźszej cenie jakiegoś układu.
W tej chwili wg mnie złym pomysłem jest kupno nowej karty. Tak jak koledzy zalecałbym przeczekanie jeszcze 2–3 miesięcy i dopiero kupno po niźszej cenie jakiegoś układu.
Kiedy ma wyjść ten GeForce 6800 :?:
darek_dade:
Ja powiem tak gf 5600 i tak nie da sobie rady z najnowszymi grami opartymi na dx9 (mam na myśli doom3 a nawet far cry)
Nie zgadzam sie z tobą. GF 5600 to bezwątpoienia karta lepsza odmojego Gainward GeForce 3 Ti 64 200/450, a Far Cry na moim sprzęcie smiga aź miło.
PS. Ja tam bym poczekal na GeForca 6800, on dobiero będzie COOL. :P
PS2. Tak mozna w nieskonczoność. Tak czy inaczej jak sie kupi sprzęt to po 2–3 miesiacach bedzie sie narzekało źe: "Ech... Mogłem poczekac bo za te sama cene w 3dmarku mialem o 100 pkt wiecej. Kurcze"
Ja powiem tak gf 5600 i tak nie da sobie rady z najnowszymi grami opartymi na dx9 (mam na myśli doom3 a nawet far cry) więc nie najlepszy jest teraz moment kupna karty. Ponadto na rynek wejdzie nowa seria kart geforce 6800 więc starsze układy potanieją. Jednym słowem poczekaj
Jakbś popotrzył to na tej stronie w tym dziale jest taki sam temat – IMO nie ma sensu zakładac nowego
Tu wyźej pisałem ja tylko nie wiem dlaczego trzeba 2 razy się logować źeby być zalogowanym.
Mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli się ktoś orientuje to moźe mi powiedzieć czy warto teraz kupić kartę graficzną czy moźe za miesiąc będą tańsze :?: Jeśli ktoś obserwuje rynek to na pewno będzie wiedział
Mam jeszcze jedno pytanie. Jeśli się ktoś orientuje to moźe mi powiedzieć czy warto teraz kupić kartę graficzną czy moźe za miesiąc będą tańsze :?: Jeśli ktoś obserwuje rynek to na pewno będzie wiedział
Strona 1 / 1