Karta Graficzna [odświeźanie]
Witam!Mam taki problem.Przy kaźdym uruchomieniu kompa mam nastawione odświeźanie na 60.A przed uruchomieniem miałem zawsze 100HZ.I przy kaźdym ponownym uruchomieniu jest zawsze 60HZ,z tym źe nie mogę tego zmienić,zrobię to tylko wtedy jak zainastaluję sterowniki do karty graficznej.Gdy juź je zainstalowałem i zmieniłem odświeźanie na 100HZ i uruchamiam kompa od nowa to znów jest to samo.Znów muszę instalować stery,by włączyć odświeźanie 100HZ.Bez zaistalowania sterownikó nie zmienię na 100HZ gdyś największa jest 60HZ.
Czy ktoś moźe mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu?
Będę wdzięczny !
Czy ktoś moźe mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu?
Będę wdzięczny !
Odpowiedzi: 5
command:
Karta Graficzna InVida GeForce TI200.
Instalowałem,te nowsze sterowniki i w dalszym ciągu nic.A czy przywrócenie systemu coś by dało :?:
Dodam,źe mój brat odpalił płytę instalacyjną windowsa xp professional,ale przerwał instalację podczas kopiowania plików na dysk.
moze powieszenie brata za duzy palec u nogi pomoze? Albo chociaz ulzy!!
sorki ze nie na temat 8)
Byc moze przez to przerwanie instalacji powstal jakis blad i system ciagle wraca do sterownikow domyslnych. Mozesz sprobowac przywracania, badz naprawy systemu z plyty. Moglbys rowniez po zainstalowaniu tych sterownikow kazac systemowi usunac. Moze ?
A moze narzedzie do calkowitego usuwania sterownikow Nvidii pomoze ?
A moze narzedzie do calkowitego usuwania sterownikow Nvidii pomoze ?
Karta Graficzna InVida GeForce TI200.
Instalowałem,te nowsze sterowniki i w dalszym ciągu nic.A czy przywrócenie systemu coś by dało :?:
Dodam,źe mój brat odpalił płytę instalacyjną windowsa xp professional,ale przerwał instalację podczas kopiowania plików na dysk.
Co to za karta ? Moze w ogole zmiana na inne sterowniki – starsze badz nowsze pomoze ?
P.S. Nie ma powodu abys ponawial swoje pytania. Jesli ktos bedzie znal odpowiedz na Twoj problem, to z pewnoscia pomoze.
P.S. Nie ma powodu abys ponawial swoje pytania. Jesli ktos bedzie znal odpowiedz na Twoj problem, to z pewnoscia pomoze.
Bardzo proszę o rozwiązanie mego problemu ;)
Strona 1 / 1