Kart.graficzna ––jaka?
loodki jaka karte graf do 600 zeta glownie do gier i nichce ktos kupic gf 2 400mx :D
Odpowiedzi: 8
Takiego "potforka" :lol: sobie kupiłem. No w tej cenie mogłem chyba wybrać coś wydajniejszego :? a podkręcać jeszcze nie podkręcałem bo nie miałem czasu ale w weekend zobacze co to potrafi :)
Czemu nie jestes zadowolony z gf 5900XT :| pewnie go nie podkrecales :twisted:
Radeona 9600 XT Fire Blade polecam :wink:
Wczoraj kupilem (winfasta) GeForce'a fx 5900 XT i zadowolony nie jestem. Wolałbym jakiegoś radka :?
Wczoraj kupilem (winfasta) GeForce'a fx 5900 XT i zadowolony nie jestem. Wolałbym jakiegoś radka :?
Ja wolałbym dołoźyć jednak te 15 zł więcej i ewentualnie zdecydować się na Sapphire Radeon 9600XT niź FX 5700.
Pozatym co do FX 5700 to w 3–mieście jest MSI GeForce FX5700 za 569 zł.
Co do Allegro, jeśli na kartę jest gwarancja to teź moźna pokombinować, tylko w tym przypadku Pan.SzaTan nie napisał czy interesuje go 'New One' czy 'Second Hand'.
Pozatym co do FX 5700 to w 3–mieście jest MSI GeForce FX5700 za 569 zł.
Co do Allegro, jeśli na kartę jest gwarancja to teź moźna pokombinować, tylko w tym przypadku Pan.SzaTan nie napisał czy interesuje go 'New One' czy 'Second Hand'.
na wgk widzialem pelnego fx`a 5700 od msi za 670zł moźe warto się na niego skusic??
Ps
na allegro licytujac kupisz radeona 9600XT markowego producenta za ok. 400–450zl
Ps
na allegro licytujac kupisz radeona 9600XT markowego producenta za ok. 400–450zl
darek_dade myśle źe raczej takie rozwiązanie nie będzie dobre, poniewaź za 600 +_ to najwyźej 'wyczesa' jakiegoś Low End`a z którym pózniej nic nie zrobi, ani OC ani pózniejsza sprzedaź.
poszukaj radeona 9600XT w promocji znajdziesz za 600zł z jakims małym haczkiem
Raderon 9600Pro :!: a producenta wybierz z powyrzszych
Strona 1 / 1