Kackerzy i GG
Otoz pare lat temu dałem się nabrać na fałszywych ( na 99%) adminów gg. Otoz jeden z nich napisal do mnie źe ostatnio miało miejsce szereg właman na gg i dlatego zmieniaja hasla na 128 bitowe. poprosil mnie zebym podal stare hasło i nowe ktore bedzie aktywowane po 48– godzinach i po tym czasie bede mogl sobie zmieniac na dowolne inne( ??? ), ja nie myslac podalem stare i nowe.
Teraz ta sprawa jakoś mi sie przypomniala i wiadmomo człowiek starszy i bardziej obeznany w kompach itp. i sie rozumie inne sprawy inaczej :P.
Moje pytanie jest takie dlaczego ten fałszywy admin napisał, źe po 48 godzinach bede mogl sobie je zmieniac dowoli, dlaczego dał sobie własnie te dwa dni ??
Teraz ta sprawa jakoś mi sie przypomniala i wiadmomo człowiek starszy i bardziej obeznany w kompach itp. i sie rozumie inne sprawy inaczej :P.
Moje pytanie jest takie dlaczego ten fałszywy admin napisał, źe po 48 godzinach bede mogl sobie je zmieniac dowoli, dlaczego dał sobie własnie te dwa dni ??
Odpowiedzi: 13
ERROR 5:
Hackerzy często wykorzystują takie "tricki do ataków"
zapewne w ten sposób chciał przejąc kontrolę nad jego komputerem i ściągnąc sobie pare mptrójek i gifów
cccc:
miniq:
Jezeli był ;p naprawde adminem to moglbyc tylko hakerem a jak wykorzytsał co mu dałem ;) to mogłny byc krakerem
moim zdaniem był zwyczajnym lamusem, albo twoim znajomym, który chciał z ciebie zaźartowac
Hackerzy często wykorzystują takie "tricki do ataków"
miniq:
Jezeli był ;p naprawde adminem to moglbyc tylko hakerem a jak wykorzytsał co mu dałem ;) to mogłny byc krakerem
moim zdaniem był zwyczajnym lamusem, albo twoim znajomym, który chciał z ciebie zaźartowac
Pamietajcie ze zaden powazny op, admin nie zapyta sie nas o hasla, NIKOMU nigdy nie podawajcie hasla a jesli juz taki admin sie przypeta powiedzcie mu zeby jako admin sam zmienil haslo i wam je podal.
To tak w ramach lustracji :wink:
To tak w ramach lustracji :wink:
tak jak mi sie wydaje to hacker to ktos kto sie wlamuje do kompa bez pytania o haslo a cracker to taka osoba co pali cracka,
m1si0:
krakerzy to nie to o czym piszesz... przeczytaj ksiazke o hacker to bedziesz wiedzial ze tacy ludzie o ktorych Ty piszesz wlasnie tak sie zwia :)
Pozdrawiam
Według mnie to czy ktoś jest krackerem czy hackerem w tym wypadku zaleźy od tego jak wykorzystał to źe inni myśleli w chwili rozmowy z nim źe jest miniq'iem (czy jak to napisać :) )
krakerzy to nie to o czym piszesz... przeczytaj ksiazke o hacker to bedziesz wiedzial ze tacy ludzie o ktorych Ty piszesz wlasnie tak sie zwia :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A gdzie tam. Moja banda to GigantKackerzy :mrgreen: .Gagman:
Naczelny:
Kto to są "kackerzy"? :roll:
No jak to kto: El Nino i spółka :mrgreen:
Naczelny:
No jak to kto: El Nino i spółka :mrgreen:
Naczelny:
przy odribinie wyobraźni idzie sie domyslic ze zrobilem litwrowke i chodzi o kraakerów
Wychodzi na to źe przez dwa dni miał dostęp do twojego konta gg, a dlaczego 48 godzin? Bo brzmi lepiej niź "za jakiś czas" albo "wkrótce"
Strona 1 / 1