kablówka + modem kablowy (allegro) czy = internet

powiedzmy źe mam cały pakiet kablówki pociągnięty na lewo.. :wink: czy jak zakupie modem kablowy z allegro to mam moźliwość podłączenia się do internetu.. jak tak to z jaką prędkością będzie mi net chodził.. zaznaczam źe nie mam źadnych filtrów blokujących programy itp.. jak bym zakupił :wink: filtr HBO z allegro to oglądam ten program bez ograniczeń.. czekam na odpowiedzi.. :D

Odpowiedzi: 7

szczyku:
bo po co komu modemy kablowe z allegro.. tylko po to źeby kraść..

Tu sie z tobą niezgodzę. modemy kablowe na allegro sa wystawiane tylko po to zeby tacy kretyni jak ty je kupowali podłanczali do kablówki która ciagną na lewo a potem stawiali go na honorowym miejscu ku czci swojego debilizmu.

woyteg:
...zly klawisz wcisnales podczas wprowadzania swojego nika! zamiast L stuknelo ci sie K.

hehe tez mnie sie tak wydaje. Moze administracja forum pomoze biednemu userowi naprawić tą nieszczesną pomyłkę w ramach zadośc uczynienia za to ze na forum nikt nie potrafi jego problemu rozwiązac
cybull
Dodano
05.09.2005 22:50:35
...zly klawisz wcisnales podczas wprowadzania swojego nika! zamiast L stuknelo ci sie K.
woyteg
Dodano
05.09.2005 22:36:13
ale macie problem.. nawet posta z zapytaniem nie moźna zostawić.. nawet nie wiecie czy tak bym zrobił czy nie.. mam neta za grosze i nie mam zamiaru zmieniać.. a potraficie tylko pojechać po kazdym jak potraficie.. ludzie chcą się tylko nieco dowiedzieć.. a pomoc jest wspaniała.. tylko was pochwalić.. to wszystko jest bajką.. bo po co komu modemy kablowe z allegro.. tylko po to źeby kraść..

p.s. buźki bede stawiał ile mi się podoba.. BO DO TEGO SŁUŻĄ.. jak ktoś tego nie rozmumie to po co się UDZIELA.. pozdrawiam forum centrum xp.. i dziękuje za pomoc :?
szczyku
Dodano
05.09.2005 21:01:23
A potem cala odpowiedzialnosc za takich baranow spada na przyklad na politykow :?
Nic tylko isc do kata i sie poplakac.
kietek
Dodano
04.09.2005 22:13:54
szczyku:
to wszystko nie dotyczy się tylko mnie.. ale kilku osób które takze chcą skorzystać z tej promocji.. :D internet poszedł w góre to wszyscy szukają korzystniejszych usług.. :twisted: jeszcze jedno pytanko..?? czy jest moźliwość nakrycia takich osób.. (złodzieji).. :x przez firme kablową... 8)

aha... jeszcze nie kradne... to są tylko przymiarki... :twisted: ale czy mnie nie ruszy sumienie :?

Ja nie EL NINO – dzielił nie będę bo to i tak – jak widać – zrozumieć nie pozwala.

Gówniarzu jeden idź i spytaj Mamy i Taty dlaczego wychowali Cię w taki sposób , źe kaźdego normalnego człeka cholera bierze. Pora moze byś w dupę zaczął brać za reprezentowaną postawę.
Moźe w ten sposób spadnie mi ze łba obowiązek utrzymywania Cię, z moich podatków, w izolacji od społeczeństwa.
Chyba, źe to nie wychowania wina, a Twoja wrodzona ułomność. W takim wypadku współczuć mi jeno wypada i nadzieję wyrazić, źe pozostajesz pod kontrolą lekarską .

PS.
Nawstawiaj jeszcze więcej "mordek", eby upewnić wszystkich w tym, źe nawet ich stosownie do sesnu(?) wypowiedzi dobrać nie potrafisz.
Rebe
Dodano
04.09.2005 22:01:16
to wszystko nie dotyczy się tylko mnie.. ale kilku osób które takze chcą skorzystać z tej promocji.. :D internet poszedł w góre to wszyscy szukają korzystniejszych usług.. :twisted: jeszcze jedno pytanko..?? czy jest moźliwość nakrycia takich osób.. (złodziei).. :x przez firme kablową... 8)

aha... jeszcze nie kradne... to są tylko przymiarki... :twisted: ale czy mnie nie ruszy sumienie :?
szczyku
Dodano
04.09.2005 21:40:50
szczyku:
powiedzmy źe mam cały pakiet kablówki pociągnięty na lewo.. :wink:
Powiedzmy po prostu ze kradniesz.
szczyku:
czy jak zakupie modem kablowy z allegro to mam moźliwość podłączenia się do internetu.
Mozliwosc podlaczenia sie masz zawsze. Przynajmniej do kabelka.
szczyku:
jak tak to z jaką prędkością będzie mi net chodził
Net bedzie chodzil. A jakze. Jesli na lewo, to chyba z podwojna predkoscia – nie bedzie mial tylu zakretow na drodze.
szczyku:
zaznaczam źe nie mam źadnych filtrów blokujących programy itp..
Ja tez nie mam. A filtry zakladam tylko w ekspresie do kawy.
szczyku:
jak bym zakupił :wink: filtr HBO z allegro to oglądam ten program bez ograniczeń
Ja rowniez, poniewaz skonczylem juz 18 lat i rodzice mi pozwalaja.
szczyku:
czekam na odpowiedzi.. :D
Tos sie doczekal :P .
EL NINO
Dodano
04.09.2005 16:25:14
szczyku
Dodano:
04.09.2005 16:12:54
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1