Kabel USB i Nokia 6020
Witam. Mam pytanie i proszę o odpowiedź. Otóż posiadam (nieorginalny) kabel DKU 5 i gdy podepnę go tylko do Nokii 6020 - piszę "Akcesorium podłączone" a jak zaraz podłącze do kompa - pojawia się komunikat " Akcesorium niekompatybilne" --> czy cyuś takiego... Jak włącze program PC Suite do wgrywania dzwonków to wszystko jest ok - program wykrywa telefon - tylko gdy kończę prace z tym programem i po wgraniu np. jakiegoś dzwonka chce wyłączyć program komp mi się zawiesza i nie mogę nic zrobić - nawet jak uprzednio po wgraniu dzwonka i odłączeniu telefonu a potem wyłączeniu programu dzieje się to samo - czyli komp sie zawiesza... CO SIĘ DZIEJE?? - czy ktos może wie?? I czy nie stanie się nic z telefonem w takim przypadku, czego to jest wina i czy mogę wgrywać dalej gadżety do mojej komóry za pomocą tego kabla???? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ - Z GÓRY SERDECZNE DZIĘKI...
Odpowiedzi: 1
Albo to wina sterownika albo kabel nie wpełni kompatybilny. Najlepiej sprawdź na orginalnym kablu czy będzie działo się to samo. Jak tak - to stery, jak nie - to kabel
Strona 1 / 1