kabel do noki 3100
kupilem kabel do noki 3100, zainstalowalem jak trzeba, uruchomilem pierwszy raz Oxygen 2.2 i wszystko bylo ok, zauwazylem ze nie moglem wgrac sobie nowych obrazkow wiec wyl Oxy i wlaczylem Nokia PC Suite, a tu nie wykrywalo mi kom., wlaczylem na nowo Oxy i lipa, probowalem wiele razy i nic, pisze mi ze port jest zajety i nie wykrywa kom. :(
szukalem podobnego problemu ale nie znalazlem wiec jak sie powtarza to sorry :?
szukalem podobnego problemu ale nie znalazlem wiec jak sie powtarza to sorry :?
Odpowiedzi: 3
z tym nieoryginalnym kabelkiem to brednie,
jesli pod oxy widzi ci telefon, zgraj z netu mobile media browser i tym wgrasz tapete na 100%
Pozdrawia,
jesli pod oxy widzi ci telefon, zgraj z netu mobile media browser i tym wgrasz tapete na 100%
Pozdrawia,
hehe wlasnie po napisaniu tamtej wiadomosci cos mnie naszlo i wpadlem na to samo, pojawil sie za to mowy problem :P zadne z programow nie chce mi wgrac tapety na kom, ehh kolejne problemy :)
aha jeszcze jedno PC Suit nie wykrywa kom ale Oxy tak, ktos mi powiedzial ze moze dlatego ze nie mam oryginalnego kabla noki
aha jeszcze jedno PC Suit nie wykrywa kom ale Oxy tak, ktos mi powiedzial ze moze dlatego ze nie mam oryginalnego kabla noki
dzieje sie tak, bo masz 2 programy, ktore odnocza sie do portu com na ktorym podpinasz telefon.
Wywal obydwa, zainstaluj Oxygena i zobaczysz, ze pojdzie. Nastepnie wywal Oxygena, i zainstaluj PC suite – tez powinno isc.
Pozdrawiamw
www.egsm.and.pl
www.malazaba.prv.pl
Wywal obydwa, zainstaluj Oxygena i zobaczysz, ze pojdzie. Nastepnie wywal Oxygena, i zainstaluj PC suite – tez powinno isc.
Pozdrawiamw
www.egsm.and.pl
www.malazaba.prv.pl
Strona 1 / 1