Kółko myszy + IE = zawiecha

Witam wszystkich!
Od pewnego czasu tak się właśnie dzieje...
Po włączeniu IE i próbie ruszenia kółkiem w myszy następuje reset kompa, o dziwo nie wystepuje to zawsze, ale w dziwnych nieregularnych odstępach, czasem jest ok przez 10–20 min. i nagle reset. W innych programach ruszanie kólkiem nie resetuje kompa, szlag mnie trafia, jak by ktoś wiedział o co chodzi to bym był wdzięczny za wskazówki, dodam, źe probowalem to na 5 róźnych myszach => zawsze to samo. Zmieniłem we Właściwościach Systemu => Uruchamianie i Odzyskianie, opcje => Automatycznie Uruchom Ponownie i teraz wiesza się wskaźnik myszy, komp chodzi, a mysz nie działa, raportu błędu nie widać... Jak by ktoś wiedział o co chodzi to bym był wdzięczny za podpowiedź... i tak juź na marginesie w innych kompach zauwaźyłem równieź problemy z kółkami myszy, tyle tylko źe nie chcą przewijać stron w IE, poza tym wszystko ok... z góry dziękuję za podpowiedzi => Pozdrawiam !!!

Odpowiedzi: 2

Heh dzięki El Nino juź po kłopocie... a dla wszystkich uwaga => Uwaźajcie na standartowe stery z windowsa, czasem mu sie coś popierniczy (bo przez rok bylo dobrze na standartowych sterach) i wyskakują jaja...
Pozdro!!!
SuperKwas
Dodano
03.04.2005 13:44:46
Skoro probowales juz na 5 roznych myszach, to teraz probuj na 5 roznych sterownikach do tych myszy. Oczywiscie wczesniej odinstalowujac "stare".
EL NINO
Dodano
03.04.2005 04:05:01
SuperKwas
Dodano:
03.04.2005 02:26:58
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1