Jv 16 power tools i explorer.exe PILNE !!
Witam!
Zainstalowałem sobie program jw 16 power tools i ''wyczyściłem'' sobie kompa. Tylko tam został wyczyszczony, źe po ponowym uruchomieniu kompa widać tylko tapetę. Nie ma pasku START ani ikonek. W procesach brakuje explorer.exe. Kiedy klikam na nowe zadanie i wpisuje explorer.exe to komp muli 2 sekundki i qupa. Nic się nie dzieje. Pisze do was bo udało mi się uruchomić opere. Pomocy !
P.S
Nie zrobiłem kopji bezpieczeństwa w programie :(
Zainstalowałem sobie program jw 16 power tools i ''wyczyściłem'' sobie kompa. Tylko tam został wyczyszczony, źe po ponowym uruchomieniu kompa widać tylko tapetę. Nie ma pasku START ani ikonek. W procesach brakuje explorer.exe. Kiedy klikam na nowe zadanie i wpisuje explorer.exe to komp muli 2 sekundki i qupa. Nic się nie dzieje. Pisze do was bo udało mi się uruchomić opere. Pomocy !
P.S
Odpowiedzi: 2
W ten sam sposób, w jaki próbujesz uruchomić Eksploratora, włącz menedźer Przywracania systemu (%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe). Cofnij następnie stan do zdarzenia o nazwie postaci Zainstalowano jv16 PowerTools. Jeźeli nie pomoźe, pozostaje reinstalacja, jak pisał EL NINO.
Jest takie powiedzenie: "nie uwazales jak robisz, rob jak uwazasz", lub "jesli nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz".ToMi_16:
Plyta kolego z XP do napedu i nakladke systemu walnij. Nie, to po prostu "format c:" :P .
Strona 1 / 1