Juź nie wiem gdzie się zgłosić:((
sprawa dotyczy mojej komórki wyłączyłem ją na chwile i dorwały ją dzieci mojego brata tak zablokowały źe nic nie potrafie z nią zrobić(moja komórka to trium 345 geo) jeźeli ktos mógłby odesłać mnie do jakiejś strony:((( chyba źe jest ktoś kto pomoźe mi tutaj komórka jak się załącza wypisuje tylko jeden napis "phone permanently blocked" jak widać jest bloknięta na maksa ale musi byc jakiś do niej dostęp. wiem źe te furum nie jest do tego typu spraw ale bardzo i to bardzo prosze o pomoc!!!
Odpowiedzi: 3
Ja bym Cie wysłał do jakiegoś komisu, serwisu z uźywanymi telefonami.
U mnie w mieście wrzucają nowy soft za niecałe 50 zł.
U mnie w mieście wrzucają nowy soft za niecałe 50 zł.
Teź tak sądze bo czasami trza wpisać kod odblokujacy bo zdaźa się tak. Raz tak miałem sam źe zablokowałem komórke myślałem źe to tylko na karcie a tu bach na komórce prawdopodobnie masz tak samo wiec udaj się do bylejakiego servisu z komórkami tam Ci to
zrobią
zrobią
Podejrzewam ze aby cokolwiek z nia zrobic potrzebny bedzie Ci kabel za pomoca ktorego podlaczysz ja do komputera poza tym odpowiedni soft, stad najtanszym rozwiazaniem wydaje mi sie udanie do serwisu GSM (niekoniecznie autoryzowanego) gdzie dokonasz naprawy najczesciej za grosze.
Strona 1 / 1