Juz 3 dni bez laptopa :/
Odpowiedzi: 6
-
[quote=Tokajo]z tego co sie tu przygladam to malo sie tu dzieje ;p sa inne fora gdzie jest wieksza aktywnosc[/quote] Mozesz mi podac pare linków na inne fora na PW?:D
-
[quote=Tokajo]No nie wiem trza poszukac i popytac na innych forach na pewno cos znajdziesz[/quote] Szukam juz 3 dni a logiczne ze napisałem na forum XP wiec na tym forum powinni byc spece od tego
-
[quote=Tokajo]Nie wiem nie znam sie na tym tak dobrze moze cos bedzie sie dalo w BIOS'ie poustawiac[/quote] u Mnie w biosie da sie aby ustawic co ma pierwsze czytac, hasła, dysk na IDE i to 2gie (ja mam ustawione na ide ale i na tym i na tym probowałem) i informacje o kompie i tyle ;d
-
[quote=Tokajo]No wiesz moze byc tak ze na twoim laptopie windowsa zainstalujesz tylko na F(chyba ze cos by pokombinowac) wiec poki co to chyba nie masz wyjscia jak go zainstalowac na F ale nie jestem pewien[/quote] Dalsza instalacja windowsa powinna odbywac sie na partycji na ktorą skopiowałem kliki instalacyjne :/ hmmm a nie wiesz moze jak zmienic i gdzie zebym mia.ł do wyboru z ktorej partycji ma ruszac ??
-
[quote=Tokajo]A probowales zainstalowac XP'ka na F?[/quote] Nie chce na F bo na F mam MP3 a nie mam teraz jak przenieść bo nie mam juz linuxa tamtego tylko starszego a starszy nie chce mi na laptopie chodzic bo mi grafiki nie czyta ten linux chyba 5 ;d