język w xp
witam
który plik jest odpowiedzialny za język polski, chodzi mi równieź gdzie on się znajduje ??
który plik jest odpowiedzialny za język polski, chodzi mi równieź gdzie on się znajduje ??
Odpowiedzi: 7
andi18:
nie nie pisze głupot bo zamieściłem program który spolszcza lgh !!!
andi18 – zadałeś pytanie o pliksłuźacy spolszczeniu XP i to naprawdę nie ma nic wspólnego z przeróbkami LH.
Poza dostepną tylko w określonych warunkach licencyjnych instalacją MUI – o której gusioo pisał – nie istnieje lagalny sposób przerabiania – owszem moźna częsciowo tego dokonać wgrywajać np. IE w polskiej wersji językowej czy teź wymuszając instalację SP w tejźe wersji na systemie w innym języku, ale to prowadzi tylko do przemieszania wersji językowych samego OS–a.
nie nie pisze głupot bo zamieściłem program który spolszcza lgh !!!
andi18:
jesteś taki pewien??wejdz do działu lgh i tam sobie zobacz co znalazłem :)
Tak pewien jestem, Ty natomiast piszesz głupoty i jeszcze sie tym cieszysz.
To są jakieś głupoty! A zresztą przeczytaj uwaźnie. O ile sie nie myle to tam o jakiś katalog chodziło źeby go skopiować.
gusioo:
andi18:
szukałem ale nie moge znaleźć , chodzi mi tylko o to gdzie znajduje się ten plik w systemie :)
Znaleźc nie moźesz bom literówkę szczelił. Chodzi o MUI.
Mea culpa.
P.S: Nie znajdziesz plik poniewaź system jest spolonizowany więc nie ma pliku jako takiego.
jesteś taki pewien??wejdz do działu lgh i tam sobie zobacz co znalazłem :)
andi18:
szukałem ale nie moge znaleźć , chodzi mi tylko o to gdzie znajduje się ten plik w systemie :)
Znaleźc nie moźesz bom literówkę szczelił. Chodzi o MUI.
Mea culpa.
P.S: Nie znajdziesz plik poniewaź system jest spolonizowany więc nie ma pliku jako takiego.
Strona 1 / 1