Jeśli ktoś mi będzie w stanie pomóć to jest wielki!!!!

Witam Zacznę od razu. Mój problem polega na tym, iż montuję sieciówkę na PCI (WiFi na chipie Ralink 2561 czy 2651 - jakoś tak), wszystko git, ale system wykrywa ją jako "kontroler video (VGA)". Na wstępie powiem, że już przepatrzyłem w necie co się dało żeby rozgryźć sprawę ale nic nie znalazłem. Moje dotychczasowe kombiancje: - reinstalacja systemu - efekt: NIC - reset BIOSU - nic - nowy BIOS - nic - nowe drivery (płyty i karty) - nic. Nawet kupiłem inną kartę, co prawda na tym samym chipsecie i dalej to samo. Nie mam pojęcia co jest. U mnie ta karta instaluje się ładnie, sterowniki bierze z Widowsa, 0 problemu. Wszystkie kombinacje typu: zainstaluja drivery, potem kartę, usuń dirvery podłącz kartę itp. itd. nie pomogło. Jak ktoś ma jakiś pomysł i jeśli jeszcze zadziała, to normalnie gościu powinni Ci pomnik postawić :-) Może jeszcze info w jakim sprzęcie odbywa się instalka. Płyta Abit AN8, czy A8N Fatal1ty, Athlon 64 3200 s.939, grafika Radeon X1600 PCIE, 1GB RAM (Dual 400MHz), no i co, to tyle. Bardzo proszę o pomoc! Pozdr Marcin [color=darkred][b][i]Kiepski temat, nie ten działa... Cóż - Ja Ci nie pomogę chyba. Zamykamy! Jak już wymyślisz odpowiedni temat i dział dla swojego topiku to daj znać któremuś z moderatorów ;-) Anathema[/i][/b][/color]

Odpowiedzi: 0

Langi_84
Dodano:
11.01.2008 23:48:52
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0