Jedna Idea z rachunkiem

Cześć :)
Przeymierzam sie do zamina taryfy z Idea Optima 30 na Jedna Idea z rachunkiem 50 i mam kilka pytań do osób które takową taryfę posiadają:
1. Czy odpowiednikiem darmowych minut w Optimie jest kwota deklarowana ?
2. Czy (podobnie jak w Optimie) nie wykorzystana kwota deklarowana przechodzi na kolejny miesiąc ?
3. Czy abonament (czyli te 50 PLN które płacę co miesięc) jest juź z VAT'em ? Czyli na fakturze będe miał 50 peeln, czy muszę doliczyć jeszcze VAT ?
Za pomoc z góry dziękuję :)
AA zmiana operatora nie wchodzi w rachubę wieć darujcie sobie co poniektórzy ;)
Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 4

run_DNA:
Witam

Ja właśnie niedawno reaktywowałem swoją umowe na 50 zł. I na Twoje pytania odpowiadam TAK.

A to dziękuję Ci bardzo za jakźe wyczerpującą odpowiedź :P
;)
Anonymous
Dodano
16.06.2005 17:23:18
Witam

Ja właśnie niedawno reaktywowałem swoją umowe na 50 zł. I na Twoje pytania odpowiadam TAK.
run_DNA
Dodano
16.06.2005 17:22:22
Seeker – otóz nie popadłem w źadne lenistwo. Zapoznałem sie z informacjami zawartymi na stronie ideii, tylko jak wiadomo, wszystko tam zachwalają. chciałem zasięgnąć rady innych, którzy mają tą taryfę.
Dziękuję Ci, teraz jestem pewny, źe te 50 peeln to brutto ;)
Co do pre–paid to z czystego lenistwa nie chce mi sie uzupełniać konta, dlatego abonament.
Co do "darmowości" minut to juź dawno wiadomo, źe one są tak darmowe, jak z EL NINA jest ksiądz ;)
Jeszcze raz dziękuję za stronkę z taryfami ;)
Pozdrawiam serecznie.
Anonymous
Dodano
16.06.2005 14:53:52
gusioo nie nie mów/pisz źeś manierę leserstwa podłapał
toź idea 50 w gogllarce wpisana na 1 miejscu odpowiedź daje
http://www.fkn.pl/taryfy/taryfa/id__121/brutto__tak/

jak chcesz netto to se na dole musisz kliknąć aby

Ps. A i tak IMO te całe darmowe minuty i inne szczucia to jedna socjotechnika teleinformayczna , bo i tak wiadomo źe zawsze i wszędzie opłaca się miec tylko Pre–paid – obojętnie w jakiej sieci, wystarczy umieć liczyć i wiedziec źe za darmo nic nie ma, a wszystko ma jakiś cel w sobie by złapać "jelenia"
Seeker
Dodano
16.06.2005 14:31:05
Anonymous
Dodano:
16.06.2005 11:28:17
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1