Jeden CD-Key dwa komputery ?
Chciałbym się dowiedzieć co się stanie gdy użyje oryginalny klucz ( z oryginalnej kopii i systemu który został aktywowany ) na drugim komputerze. Czy bede mógł aktywować drugi system z takim samym kluczem ? I czy przypadkiem nie zostanie ten klucz w jakiś sposób zablokowany?
Z góry dzięki za informacje :)
Odpowiedzi: 9
Ad PS. - Nie tyle bez dwóch ile z jednym co prawda aktywowanym, ale za to z komunikatem, o którym wieści krążą rózniste, a któregom na oczy ciągle jeszcze nie iwdział - morda zapłakana jako lico Wandy na wieść, że jednak za Niemca pójdzie.
Ad cześć pierwsza - przeginasz - morda zębata jako paszcza rekina - format wystarczy ( a co nas ....., że Ontrak potrafi - warunek stawiany przez MS, tzn. "zdjęcie" spełniony ).
Baaa. Idą dalej, drążąc głębiej , można by śmiało tezę postawić, że nie dość, że równolegle, to jeszcze prostopadle piracę , biorąc po kolei systemy będące onegdaj na partycji tego dysku - Me i 98 , które to , mimo iż dysk sformatowany, nie wysilając się zbytnio, można przywrócić i wtedy ..doopa zbita jak nic :mryellow:
Ps. Co do 1 postu, to rzeczywiście mlodyperlas ma dylemat, czy nie zostanie ...bez dwóch aktywowanych systemów
Ty nie*, ale ......... wczytaj się w treść postu otwierającego ( dla mnie tam jest o opis z osiołka, który miał dwa żłoby - na raz, a nie kolejno - więc i bez różnicy OEM/BOX mi wychodzi ).
* Chociaż, gdyby isę na pokrętną logikę MS zdać to ........ Przecież nie zdjąłeś tego pierwszego systemu z dysku w komputerze padniętym, a tym samym zainstalowałeś go ... równolegle - morda z dumy napuchnięta jako lico bywalca spelunek z alkoholem.
Pisałem o BOXie , OEM w ogóle nie wchodzi w rachubę .
Sam miałem onegdaj problem, że na gwałt potrzebowałem komputer z systemem, a ten na którym był system, padł był śmiercią naturalną (płyta) System (box) zainstalowałem na innym, a tel. do MS załatwił sprawę aktywacji .
Coś ...spiraciłem ? Chyba jednak, nie.
Seeker - a co ta aktywacja ( nawet jeżlei jej Autor dokona ) da? - toz w takim wypadku dalej oba systemy beda .....pirackie.
Dzięki za odpowiedzi.
.Ja W Sumie Nie mam Pytan Ale sa Do tego Generatory masz Google ? ..... To jest Sprawa Delikatna I nie tu .......... Tu jest Inaczej .......
-
[quote=ReD].Ja W Sumie Nie mam Pytan Ale sa Do tego Generatory masz Google ? ..... To jest Sprawa Delikatna I nie tu ..........[b] Tu jest Inaczej [/b].......[/quote] Zgadza się. [b]Tu[/b] Tobie podobnych gównozjadów sekuje isę bezwzględnie. Dużoś obiecywał, krótkoś wytrzymał. W związku z tym mam nadzieję, że Bobi co obiecał to w życie wprowadzi ( urlopu Ci udzielając na czas pewien ).
[url=http://www.microsoft.com/windowsxp/home/eula.mspx]1.1 ...... You may install, use, access, display and run one copy of the Software on a single computer,.....[/url]
Nie zostanie zablokowany ale nie aktywujesz systemu na drugim komputerze
-
[quote=sharp]Nie zostanie zablokowany ale nie aktywujesz systemu na drugim komputerze[/quote] To zależy, czy wersja XP to OEM, czy BOX . W drugim wypadku albo będzie aktywacja bez problemu, albo dopiero po telefonie do MS.
Strona 1 / 1