Java sie zacina
Odpowiedzi: 3
-
[quote=Lamer]1.(ponawiam pytanie) - jaka masz przegladarke ? Hmm.. 2.Dziwne - powinno cos wyskoczyc... Jave pobrales z dobrego zrodla ? Skanowales kompa czy nie masz wirusow ? 3.A masz Firefoxa ? I czy ustawiales [nie powiem jak ustawic bo Mnie Xan wywali stad za popieranie piractwa...:-P] 4.Ok 5.Sprawdz czy jak przywrocic starsza werjse to bedzie dzialac czy nie...[/quote] 1. ff nowa 2. z oficjalnej strony, poza tym zawsze sie wygrywa, wirusow nie ma 3. Mam FF, ale nie wiem o co chodzi.. 5. gdy pobralem starsza wersje i zainstalowalem.. nadal nowa sie uaktualniała.
-
[quote=Lamer]1.Pobrales odpowiednia wersje ? Jaka masz przegladarke ? 2.Gdy nie zaladuje to wyskakuje jakis blad ? 3.A jesli ff - to czy ustawiales sobie omijanie slotow na Megaupload ? 4.Masz okienko Java w Panelu Sterowania ? Wejdz w: General -> Network Settings - co tu jest ustawione ? 5.Spruboj czy dziala w innej przegladarce - IE / FF Jak miales poprzednia wersje javy to dzialalo ? Przywroc starsza wersje (chyba, ze masz czas to poszukamy rozwiazania problemu) Kwidzyn :-) mialem tam Eks - 700km od domu :-P G.Banasiak hehehe Dobra pizza w Marcello - miodzio... [/quote] 1. Tak aktualizacja wersji 6 .13 2. Nie nic nie wyskakuje 3. Gdzie, jak ? 4. Tak mam - Use browser settings 5. nie działa pod innymi rowniez. Jak byłą poprzednia to dzialalo