Java script nie dziala w IE i Firefoxie

Witam. Miałem rootkita Sinowal, zagnieździł się w autostarcie jako uninstall.exe Wyłączyłem przywracanie systemu, przeskanowałem avastem przy starcie, wygląda na to ze sobie poradził. Lecz w przeglądarce internetowej źle wyświetlają mi się strony np: allegro bez nagłówka, google - bez logo google. Odinstalowałem firefoxa, usunąłem mozille z danych aplikacji zainstałowalem ponownie. To samo zrobiłem z java i adobe flash playerem. Dalej strony źle się wyświetlają. Co ciekawe dzieje się to tez w IE i innych przeglądarkach. Wygląda to tak jak by nie wyświetlało javascipta Poczytałem trochę, ze w przypadku takiego problemu należy wykonać rejestracje skladnikow regsrv32 mshtmled.dll regsrv32 jscript.dll regsrv32 /i mshtml.dll (w tym przypadku wyswioetlil sie komunikat ze zaladowano plik mshtml.dll ale nie mozna odnaleźć punktu wejścia DllRegisterServer, Nie można zarejestrować tego pliku) Ale po tych czynnosciach nic się nie zmieniło... W trybie awaryjnym wszystko chodzi dobrze... W czym może tkwic problem? Właśnie sprawdzilem, ze po zalozeniu nowego konta uzytkownika wszystko chodzi normalnie. Jak naprawic to na moim aktualnym koncie? Pozdrawiam, Lukasz

Odpowiedzi: 0

dimitry
Dodano:
18.02.2010 10:12:13
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0