Java i 100% CPU??
Otóź mam Azureusa i on potrzebuje jave aby pobierać pliki.Jak go włączam to zabiera mi 100% procka.Nie wiem dlaczego ! Sprawdzalem juz AdAware ,HiJack This i nic nie wykryły.W czym moze być problem>>???
Odpowiedzi: 11
Java JRE Torrents [1.5.0_04]–pobrana ze strony Azureusa.A w dodaj usun programy tak sie przedstawia:
J2SE Runtime Environment 5.0 Update 4
J2SE Runtime Environment 5.0 Update 4
Java jakiego producenta, w jakiej wersji ?
Ad–Aware 6 Ad Watch – wyłączony
Firewall – wyłączony
Tych pozostałych programów nie mam !!
Jednak automatycznie gdy wyłączam Azureusa (automatycznie wyłącza się java)to problem znika.Procesor działa normalnie juź nie ma "bloków".
Firewall – wyłączony
Tych pozostałych programów nie mam !!
Jednak automatycznie gdy wyłączam Azureusa (automatycznie wyłącza się java)to problem znika.Procesor działa normalnie juź nie ma "bloków".
Bo to wina samego azureusa (czy jak tam sie to pisze)
Nic nie dało wyłączenie firewalla :(
Ja mam ZoneAlarm 6.0.631.Moze to przez to.Później sprawdze!!
nie wiem..ja tylko na stronce opis znalazlem na temat tych klopotow z 100%
nie wiem..ja tylko na stronce opis znalazlem na temat tych klopotow z 100%
Froq83:
– Inne Firewalle między innymi Nvidia Firewall
Siakieś nowe ?
Najczęstsze powody zapychania procesora:
– NOD32
– Netlimiter z niektórymi ustawieniami
– Ad–Aware 6 Ad Watch
Aby rozwiązać problem naleźy wyłączyć a w niektórych przypadkach odinstalować program lub firewall.
Mialem ten problem z Netlimiterem wlasnie.ale w azureusie mozna samemu ograniczac wiec nie uzywam go i wszytko gra...[/url]
– NOD32
– Netlimiter z niektórymi ustawieniami
– Ad–Aware 6 Ad Watch
Aby rozwiązać problem naleźy wyłączyć a w niektórych przypadkach odinstalować program lub firewall.
Mialem ten problem z Netlimiterem wlasnie.ale w azureusie mozna samemu ograniczac wiec nie uzywam go i wszytko gra...[/url]
Bo tak juź jest .. program napisany w javie.
Strona 1 / 1