Jakis program zeby....
witam , ja mam problem z kompem....znaczy nie problem ale mnie wkurza bo bardzo glosno chodzi a u kumpli tak cichutko (oczywiscie ich kompy nie moj) jest jakis program zeby go wyciszyc?? slyszalem ze jakis jest ale nie moge znalezc , z gory thx
Odpowiedzi: 13
WaGonik:dobrze jest wyłaczyc kompa baaardzo cicho chodzi prawie go nie slychać :wink:
ha! ale to nie program ;) a co do tego wyciszania to był juz jakis topik na forum, źeby odwrócic jakeis tam fale czy cos takiego i wtedy dzwiek bylby nie slyszalne... ale nie wiem dokladnie o co chodziło ;) nie znam sie ;p
dobrze jest wyłaczyc kompa baaardzo cicho chodzi prawie go nie slychać :wink:
albo postawic agregat pradotworczy przy kompie i z niego zasilac... zapewniam ze nic oprocz agregatu nie bedzie slychac :lol:
EL NINO:Jest. Np. Winamp. Puszczasz glosno odtwarzanie i nie slyszysz kompa :P .solar:jest jakis program zeby go wyciszyc??
No ja tak mam bo u mnie muza na okrągło leci :wink: . No i problem z głowy hehe :mrgreen: . Kurcze ty EL NINO to jednak masz łeb kurcze hehe.
Damianos:Słyszałem kiedys o programie który ograniczał szybkość odczytywania płyty i napęd nie buczał tak głosno ale nazwy nie pamiętam :oops:
Nero Drive Speed
Jest. Np. Winamp. Puszczasz glosno odtwarzanie i nie slyszysz kompa :P .solar:jest jakis program zeby go wyciszyc??
A ja nie rozumiem tego całego wyciszania. Ja sie koje dźwiękami z kompa :wink: , mnie one usypiają i tak fajnie jest jak on tak szeleści i brzęczy :D . Aź mi ciarki po plecach przeszły :lol:
a kto Ci kaze zwalniac wntylator na procesorze ?regedit:gieras:hmm... jest program do regulacji predkosci wetylatorow, wiec jak je zwolnisz, to bedzie teoretycznie ciszej :roll: jesli dobrze pamietam to nazywal sie FanSpee d
taaa i teoretycznie procek do wymiany :wink:
BTW: Ja mam wyciszony "gabka" (taka do izolacji rur), przykleilem to do obudowy, i zauwazylem roznice. Nie oszukumy sie jednak, zawsze bedzie halas.
Słyszałem kiedys o programie który ograniczał szybkość odczytywania płyty i napęd nie buczał tak głosno ale nazwy nie pamiętam :oops:
haha program od wyciszania... hmm moze zeby jeszcze kolor obudowy sie zmienial albo z cdromu kasa leciala :lol:
gieras:hmm... jest program do regulacji predkosci wetylatorow, wiec jak je zwolnisz, to bedzie teoretycznie ciszej :roll: jesli dobrze pamietam to nazywal sie FanSpee d
taaa i teoretycznie procek do wymiany :wink:
hmm... jest program do regulacji predkosci wetylatorow, wiec jak je zwolnisz, to bedzie teoretycznie ciszej :roll: jesli dobrze pamietam to nazywal sie FanSpee d
Program do wyciszenia :?:
Po raz pierwszy o czyms takim slysze.
Wyciszyc kompa mozesz tak.
Wyczysc wiatraczki, zastap wiatrak na graficznej radiatorem, dysk(i) wykrecic i polozyc na czym miekkim, ewentualnie wodne chlodzenie.
Po raz pierwszy o czyms takim slysze.
Wyciszyc kompa mozesz tak.
Wyczysc wiatraczki, zastap wiatrak na graficznej radiatorem, dysk(i) wykrecic i polozyc na czym miekkim, ewentualnie wodne chlodzenie.
Strona 1 / 1