Jakies parszywe cudo do "zaawansowanej" obrobki zd
chcialbym jakis shit ,ktory pozwoli mi zrobic tak:
–zaznaczyc zdjecia ,ktorych rozdzielczosc chce zmienic,np. na 800x 600 i zeby sam to robil..nie zebym musial sie pierdo..ić z kazdym z osobna..zazaczam i mam reszte w dupie..jest jakis shit do robienia takich trików?
–zaznaczyc zdjecia ,ktorych rozdzielczosc chce zmienic,np. na 800x 600 i zeby sam to robil..nie zebym musial sie pierdo..ić z kazdym z osobna..zazaczam i mam reszte w dupie..jest jakis shit do robienia takich trików?
Odpowiedzi: 4
najbardziej nie cierpie w gatunku ludzkim hipokryzji..i braku dystansu do swiata i samego siebie..odpusc sobie konwenanse i pomysl jak komicznie wyglada czlowiek w toalecie oddaac sie czynnosciom fizjologicznym, trzymajac w reku np.ksiazke..okropne wewnetrzne rozdarcie..przeklenstwo ludzkiej natury. hahahaha
no i te absurdalne podcieranie tylka..nie wspominajac o kupowaniu papieru do d.. hahaha..czy natura mogla stworzyc to monstrum ?? buhahaha..
p.s.
o czym to ja mowilem..aha..patrz pierwszy post :P
pa,robaczki
no i te absurdalne podcieranie tylka..nie wspominajac o kupowaniu papieru do d.. hahaha..czy natura mogla stworzyc to monstrum ?? buhahaha..
p.s.
o czym to ja mowilem..aha..patrz pierwszy post :P
pa,robaczki
oj wiedom nieprzesadzaj z tym slownictwem...wiedom:
Znam program, ale za słownictwo ci nie podam jego nazwy :evil:
oj wiedom nieprzesadzaj z tym slownictwem...wiedom:
Strona 1 / 1