Jakiej drukarki do uzytku domowego uzywasz?
Przeprowadzam mala ankiete i chce sie dowiedziec jakie drukarki sa najbardziej popularne :wink: podawajcie model drukarki wady/zalety oraz cene :–)
Moja HP 3520 ocena 7/10
+Mała tania 150zl
+Dobra jakos zdjec
–Mala pojemnosc tuszy kolor 8ml(75zl) czarny 10ml(74zl)
–troche glosna
–powoli drukuje w kolorze
Sorry ale zapomnialem dodac opcji "Nie posiadam drukarki" i nie moge teraz tego edytowac prosze o pomoc jakiegos moderatora :)
Moja HP 3520 ocena 7/10
+Mała tania 150zl
+Dobra jakos zdjec
–Mala pojemnosc tuszy kolor 8ml(75zl) czarny 10ml(74zl)
–troche glosna
–powoli drukuje w kolorze
Sorry ale zapomnialem dodac opcji "Nie posiadam drukarki" i nie moge teraz tego edytowac prosze o pomoc jakiegos moderatora :)
Odpowiedzi: 19
Ja mam HP845c. Bardzo dobra i tania drukarka (gdy ją kupowałem kilka lat temu) Dalej dobrze drukuje, choć czasami wydobywają się z niej dziwne dzwięki. Mankament – drogi tusz orginalny, za to zamieninniki w przyzwoitych juź cenach.
Ja mam kilka cyferek w dol bo HP 840C.
Tez od 4 lat i 0 problemow.
Tez od 4 lat i 0 problemow.
JN:
HP 930C cztery lata zero problemów,wydruki bardzo dobrej jakości – ogólnie jestem zadowolony.
Dołaczam się do przedmówcy, kupiona zaraz po pojawieniu się na rynku, jak do tej pory bezawaryjna praca.
HP 930C cztery lata zero problemów,wydruki bardzo dobrej jakości – ogólnie jestem zadowolony.
kaźdy ma taką jakiej potrzebuje w danej chwili ,ja od 5 lat uźywam epsona 740 i cenię go za niezawodnośc
i tanie tusze podróbki kosztują czarny 15,00 kolor ok 26,00 niedługo (na gwiazdkę)zastapi go teź epson tylko R 800 :D
i tanie tusze podróbki kosztują czarny 15,00 kolor ok 26,00 niedługo (na gwiazdkę)zastapi go teź epson tylko R 800 :D
Ja mam HP 2175 – wielofunkcyjne, chodzi cicho, szybko, no i nie musze wlaczac kompa jak chce cos skopiowac. Narazie nie mam z nia problemow.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisalem
Pospieszylem wiec do sklepu i kupilem w jakiejs promocji starszy model Lexmarka ze skanerem za jakies grosze.
Pozdrawiam,
i wykrakalem. Drukarka padla na amen.A ja nigdy nie mialem potrzeby na drukarke, az pewnego dnia w sklepie Goodwill* kupilem za cale $4 Epsona C40UX. Dokupilem na ebayu tusze po 99 centow sztuka i ... od prawie roku smiga bez zadnych zastrzezen.
Pospieszylem wiec do sklepu i kupilem w jakiejs promocji starszy model Lexmarka ze skanerem za jakies grosze.
Pozdrawiam,
woyteg:
A ja nigdy nie mialem potrzeby na drukarke, az pewnego dnia w sklepie Goodwill* kupilem za cale $4 Epsona C40UX. Dokupilem na ebayu tusze po 99 centow sztuka i ... od prawie roku smiga bez zadnych zastrzezen.
* – siec sklepow gdzie ludzie zostawiaja niepotrzebne im rzeczy, sklep je sprzedaje za grosze tym samym zatrabiajac na wlasne utrzymanie; w ten sposob generuja miejsca pracy; szlachetny cel
Pozdrawiam,
woyteq
W Polsce teź są takie "sklepy", ale mają dłuźszą nazwę, przewaźnie są to jedno dwu osobowe firmy bez stałej siedziby :lol: , i potocznie ich nazwa brzmi : wystawki na targowiskach :lol: – a dokładniej rzecz ujmując, klamoty przywiezione z Niemiec :wink:
A ja nigdy nie mialem potrzeby na drukarke, az pewnego dnia w sklepie Goodwill* kupilem za cale $4 Epsona C40UX. Dokupilem na ebayu tusze po 99 centow sztuka i ... od prawie roku smiga bez zadnych zastrzezen.
* – siec sklepow gdzie ludzie zostawiaja niepotrzebne im rzeczy, sklep je sprzedaje za grosze tym samym zatrabiajac na wlasne utrzymanie; w ten sposob generuja miejsca pracy; szlachetny cel
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
Ja mam HP pcs 2210. To jest all–in–one (dukarka, fax, skaner i kopiarka). Podobno dosyć często się psują (mi padła kiedyś płyta główna). Ale jest szybka, głośna, i ma kilka fajnych funkcji :)
Więc hp wymiata...
No moja to HP 940c. Fajna tusze mam za free :) Nie powiem z kad i jak bo to tajne. Chymm drukuje fajnie minusy to hymmm sam niewiem
wiem, ze to nie czepianie sie tylko poprawienie mojej ankity sa male niescislosci ale je zaraz poprawie a sterowniki np pod linuxa i mac mozna dodac do + drukarki ze dziala z roznymi systemami opreacyjnymi ;–) podobnie jak praca w sieci;–)
RzEmIeN:
Podaj twoje spostrzezenia na ten temat a nie dane techniczne z jakiejs stronki :wink:
+ dobre oprogramowanie
+ dośc dobra jakość skanów
– za tę cenę moźna znaleźć coś znacznie lepszego i tańszego w eksploatacji
– drogie naboje
– głośna praca
– średnia (chyba, nie mam źadnej skali porównawczej) jakość druku
RzEmIeN:
....nie chce nikogo namawiac do "plujek" ale wedlug mnie jest chyba najlepsza firma produkujaca drukarki........
Przeczytaj cytat i ....... wyciągnij wnioski, bo ja znam muchy plujki, a nie firmę o takiej nazwie.
To nie jest czepialstwo, ale skoro się decydujesz na ankietę tego typu to powinieneś załoźyć czy odpowiedzi mają dotyczyć:
domu
SOHO
firmy
Od tego biwem zaleźy sensowność wyników – inaczej to będzie tylko statystyka.
Do tego brakuje :
ilość wydruków
praca w sieci ( moźliwość )
system operacyjny
Są takie, które drukują – o plujkach mowa – mało, ale doskonale lub odwrotnie, mająm oźliwość pełnienia funkcji drukarki sieciowej w sposób rzeczywisty, a do tego pracują bądź nie pod óźnymi OS–ami i to nie tylko produkcji MS.
Rebe:
Tak se myślę – po ki diabeł tak skontruowana ankieta?
Przecieź to pytanie o markę, a nie rodzaj drukarki.
Nie iwem czy zauwaźyłes, źe nie wszyscy mogą/chcą plujek uźywac.
Ankieta jest po to aby ludzie odwiedzajacy forum ktorzy decydowali by sie na zakup drukarki mogli by z tego skorzystac :lol: zobaczyliby ile internautow uzywa drukarek danego producenta, jaki maja model i ocena + i – danych drukarek:D
Wybor zalezy od uzytkownika nie chce nikogo namawiac do "plujek" ale wedlug mnie jest chyba najlepsza firma produkujaca drukarki, zobaczymy ktory producent wyjdzie zwyciesko z ankiey :wink:
Tak se myślę – po ki diabeł tak skontruowana ankieta?
Podaj twoje spostrzezenia na ten temat a nie dane techniczne z jakiejs stronki :wink:
Strona 1 / 1