Jakiego portalu najczęściej uźywasz?
Chciałbym się dowiedzieć, który z portalów oferuje m.in. najnowsze i najlepiej opisane nowości. Z którego korzystacie, gdy chcecie sie czegoś dowiedzieć, nie tracąć czasu na opis, z którego ogólnie nic sie nie dowiecie. Który zasługuje na odwiedziny, a który moźna ominąć, nic przy tym nie tracąć.
Odpowiedzi: 18
ja kieruje sie wyborem portalu przedewszystkim pod katem wiadomosci z kraju i ze swiata...
onet , wp ,interia!
reszta to tragedia...........
jak włączam IE lub Opere musze wiedziedzie co sie dzieje na naszej planecie... :wink:
onet , wp ,interia!
reszta to tragedia...........
jak włączam IE lub Opere musze wiedziedzie co sie dzieje na naszej planecie... :wink:
1. o2 – recenzje filmowe, komunikator, gry, newsy, randki
2. wp – gry, domowa strona internetowa, mp3,
3. interia – czat
Onetu nie lubię. Myślę źe o2 jest najlepszy w tej chwili.
2. wp – gry, domowa strona internetowa, mp3,
3. interia – czat
Onetu nie lubię. Myślę źe o2 jest najlepszy w tej chwili.
Pawek:Internet Explorer to, nie wiedzieć czemu, Wirtualna Polska się ładuje :lol:
Pewno jaki wirus ci się zagnieździł w systemie, zaglądnij do przyklejonego tematu o podmianie strony startowej w dziale bezpieczeństwo.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A no i oczywiście 5 razy przeskanuj kompa róźnymi antywirami.
Jak od Mozilli dzień zaczynam, to onet.pl. Jeśli natomiast zdarzy mi się kliknąć ikonę Internet Explorer to, nie wiedzieć czemu, Wirtualna Polska się ładuje :lol:
1. Czateria.pl – wiadomo :D
2. Onet.pl – pogoda, a w tym roku pogoda jest pokręcona więc warto zaglądać codziennie
3. Tlen.pl lub O2.pl – jakieś newsy a do tego mają najbardziej powalone forum na którym jest mnóstwo śmiechu codziennie.
2. Onet.pl – pogoda, a w tym roku pogoda jest pokręcona więc warto zaglądać codziennie
3. Tlen.pl lub O2.pl – jakieś newsy a do tego mają najbardziej powalone forum na którym jest mnóstwo śmiechu codziennie.
Ivaho:SLAY3R:A przycisku to nie znacie towarzyszu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ?
:mrgreen:
No patrz ale On sobie przynajmniej postow nie nabija :lol:
i ty nie nabijasz :lol:
SLAY3R:A przycisku to nie znacie towarzyszu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ?
No patrz ale On sobie przynajmniej postow nie nabija :lol:
atomextra:Polecam Ci onet.pl jest najlepszy i znajdziesz wszystko. Osoby które się ze mną zgodzą lub nie niech odpiszą. Mam cięźkie argumenty :D
niechce mi sie z toba gadać.....
Polecam Ci onet.pl jest najlepszy i znajdziesz wszystko. Osoby które się ze mną zgodzą lub nie niech odpiszą. Mam cięźkie argumenty :D
Polecam Ci onet.pl jest najlepszy i znajdziesz wszystko. Osoby które się ze mną zgodzą lub nie niech odpiszą. Mam cięźkie argumenty :D
A przycisku to nie znacie towarzyszu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ?
no dobra. Uźywam tylko Onetu
1. CentrumXP.pl
2. CentrumXP.pl
3. CentrumXP.pl
Żartuje. wchodze teź czasami na dobreprogramy.
2. CentrumXP.pl
3. CentrumXP.pl
Żartuje. wchodze teź czasami na dobreprogramy.
Hy hy a ja uzywam swojego portaliku najczesciej, jest nawet pogoda :lol:
Luki.22:Chciałbym się dowiedzieć, który z portalów oferuje m.in. najnowsze i najlepiej opisane nowości. Z którego korzystacie, gdy chcecie sie czegoś dowiedzieć, nie tracąć czasu na opis, z którego ogólnie nic sie nie dowiecie. Który zasługuje na odwiedziny, a który moźna ominąć, nic przy tym nie tracąć.
Ankieta.....i to jaka?
Naprawdę Luki.22, opinie innych w takich kwestiach, takie mają znaczenie i tak mogą Toba wstrząsnąć,źe idąc w owczym pędzie sam nie potrafisz sobie zdania w tej kwestii wyrobić?
Nie wiesz co Cię interesuje, denerwuje, bawi, śmieszy?
Co mogą dać w tym temacie opinie innych ?
g....o ,za przeproszeniem tych co juź cośkolwiek w tym temacie napisali. Bo cóź moźe być lepszego od wyrobienia sobie własnego zdania np. na temat portali (nie mylić z parą nogawek spiętych zamkiem błyskawicznym).
By nie być posądzonym, źe na temat nie piszę to...
odpwiadając na temat dosłownie – nie uźywamźadnego z wymienionych portali, uźywam za to myszki i klawiatury by sobie po http://google.pl pohasać i od czasu do czasu na jakiś portal zajrzeć bez wyróźniania któregokolwiek
Witam!
wp – serwis o grach
onet – pogoda
interia – program tv
tylko do tego uzywam tych portali
wp – serwis o grach
onet – pogoda
interia – program tv
tylko do tego uzywam tych portali
1. wp.pl
2. onet.pl
3. o2.pl
Top 3 wg mnie :)
2. onet.pl
3. o2.pl
Top 3 wg mnie :)
Luki.22:Ankieta
Napisz coś więcej – np. jaki ta ankieta ma cel?? Co ma wyjaśniać itp – jestem ciekaw bardzo.
Strona 1 / 1