Jakiego komunikatora uźywacie?
Polecam AQQ Moźna rozmawiac z kolegami z GG, WPkontakt, ICQ, TLEN, i AQQ. :)
A to sa wyniki testu komunikatorów z pewnego pisma.
1.WPkontakt
2.Tlen
3.AQQ
4.Miranda IM PL
5.Gadu–gadu
6.Konekt
7. ICQ
8. Skype
9.Onet komunikator
10.Net
11.MSN messenger
A tak po za tym chciałbym wiezdieć jakiego komunikatora wy uźywacie i jaki według was jest najlepszy czekam na wasze opinie
PS. czy chcecie więcej podobnych ankiet?
A to sa wyniki testu komunikatorów z pewnego pisma.
1.WPkontakt
2.Tlen
3.AQQ
4.Miranda IM PL
5.Gadu–gadu
6.Konekt
7. ICQ
8. Skype
9.Onet komunikator
10.Net
11.MSN messenger
A tak po za tym chciałbym wiezdieć jakiego komunikatora wy uźywacie i jaki według was jest najlepszy czekam na wasze opinie
PS. czy chcecie więcej podobnych ankiet?
Odpowiedzi: 10
Witam!
Ja uzywam Tlen'a i bez instalowania wtyczek jest kompatybilny z GG, ale zainstalowalem sobie wtyczke, zeby moc przesylac pliki do osob z GG...
Oprocz Tlena uzywam Skype – SUPER!
Ja uzywam Tlen'a i bez instalowania wtyczek jest kompatybilny z GG, ale zainstalowalem sobie wtyczke, zeby moc przesylac pliki do osob z GG...
Oprocz Tlena uzywam Skype – SUPER!
U mnie połowa wtyczek nie działa, a do tego nie działa UpDate! Wiecie moze czemu?
Ja uzywam Tlen.pl. Po zainstalwaniu paru wtyczek jest kompatybilny z GG w 100%, jest stabilny, przejrzysty, elastyczny... czegoz chciec wiecej... :D
wirtualna karta, juz rozumiem 8)Gagman:
jak dzwonisz na zwykle numery ? masz modem ?Gagman:GG – pisanie. Skype (bezkonkurencyjnie) – gadanie (takze do zwyklych telefonow).
XeviL:...ma te ***** reklamy.
nie ma ,jak zainstalujesz pewien programik, nie bede tu zapodawał bo jest chyba nielegalny
GG – pisanie. Skype (bezkonkurencyjnie) – gadanie (takze do zwyklych telefonow).
Tak jak napisales XeviL to jest kwestia przyzwyczajenia co do emotionek w tlenie to mozna je zmienic i bedzie tak jak w gg :D
Ja uźywam GG dlatego ze ma go najwięcej znajomych. Probowałem mirande i tlena bo niby mogą się komunikować z gg ale maja jakieś dziwne interface'y i nie moge sie przyzwyczaić. I nie pasuja mi tamte emotki bo jednak czasami sie bardzo róźnią od odpowiedników. A pozatym to kwestia tego ze sie do gfg przyzwyczaiłem. Ale gg ma dwa minusy. Często sie psuje (niewiem czy to tylko u mnie) oraz ma te ***** reklamy.