Jakie wybrać głosniki ?
Które głośniki z tych czterech mi radzicie:
Creative P5800
Creative P5900
Logitech X530
Logitech Z640
I jaka bedzie do nich najlepsza karta, w miare tania.
Creative P5800
Creative P5900
Logitech X530
Logitech Z640
I jaka bedzie do nich najlepsza karta, w miare tania.
Odpowiedzi: 11
RzEmIeN:
No nie chwalcie tak tych p5800 dajcie glosniej z odrobina basu a subwofer zaczyna dziwnie pierdziec 8)
Moźe wystarczy odkręcić trochę basy :wink:
Logitech Z640 mają całkiem przyjemne brzmienie.
Slay3r,niestety to źe Inspire T5900 mają dwudroźne przody wcale nie jest zaletą,czasami nawet wadą.
Wysokie tony są ostrzejsze ale niezbyt czyste.
Netrox, zastanów się nad Audigy,w ostateczności Live 5.1 byle nie digital :wink:
Ogólnie z logitechem to jest tak źe stosunek ceny do mozliwości nienajlepszy ale jak coś kupisz to jest niezłe :)
Ja poleciłbym Audigy a te juź moźna w komputroniku dostać za około 100zł
netrox:
Wystarczy SB Live ?
Ja poleciłbym Audigy a te juź moźna w komputroniku dostać za około 100zł
No a co z karta ? Wystarczy SB Live ?
No nie chwalcie tak tych p5800 dajcie glosniej z odrobina basu a subwofer zaczyna dziwnie pierdziec 8)
Chcialbym uslyszec opinie uzytkownikow na temat Logitech X530 :wink:
:arrow: Ladniejsze wizualnie od creativa ale nie wiadomo jak w praktyce
Chcialbym uslyszec opinie uzytkownikow na temat Logitech X530 :wink:
:arrow: Ladniejsze wizualnie od creativa ale nie wiadomo jak w praktyce
Ja słyszałem P5900, bo akurat mam takie.
Wybrałem je dlatego, źe w odróźnieniu od P5800 przednie głośniki są dwudroźne. Dzieki czemu grają ładniej. A róźnica w cenie nie jest duźa.
Wybrałem je dlatego, źe w odróźnieniu od P5800 przednie głośniki są dwudroźne. Dzieki czemu grają ładniej. A róźnica w cenie nie jest duźa.
Przepraszam ale to błąd klawiaturki... chciałem oddać głos na P5900 bo te słyszałem ale niestety nie słyszałem P5800 a te pierwsze słyszałem i porównanie do innych w tej klasie dało mi do zrozumienia źe są najlepsze w takiej cenie :)
Dwa glosy na P5800 ;). Miales okazje slyszec 5900 ? Tak zeby bylo jakies porownanie.
Ja poleciłbym ci Creative P5800 dlaczego? Słyszałem i były niezłe :) A z kart to nie brałby chyba SB Live juź raczej odłoźyłbym trochę na Audigy a nawet Audigy2 :)
W miare tania tzn myslalem o SB Live. Na allegro chodzi za mniej wiecej 50 zl. Tez myslalem raczej o Creative, nie wiem jak chodza 5800 i 5900 ale jesli chodzi o wykonanie to bardziej podobaja mi sie 5900.
...::: Ja osobiscie polecam P5800 w polaczeniu z dobra karta to naprawde swietny zestawik, w sieci sklepow MM zestaw ten kosztuje 210 (swiateczna promocja)testowalem go przez kilka godzin, dobre wykonanie i wysoka jakosc dzwieku to najwieksze zalety tych glosniczkow... Undergrund 2 przy tym zestawie sprawia, ze gra zyskuje nowa dusze.:::..
Przyjacielu – co rozumiesz przez stwierdzenie "w miare tania"? To jest bardzo wzgledne.
Glosniki... P5800
Glosniki... P5800
Strona 1 / 1