jakie uzywacie programy??

jak w temacie

Odpowiedzi: 20

Yoda:
EL NINO:
Yoda:
Z jakim języczkiem ma go on nawet podejrzewać nie śmiem :lol: :lol: :lol:
Nie gadaj ze wyczules poczatkowe stadium hemoroidów :mrgreen: :mrgreen: :lol: .

Mądrość Jedi od wieków posiąść się staram. Jednak leczenia na odległość nie udało mi się pojąć. Nawet diagnozowania. W tym dobry był adept Ciemnej Strony Mocy, Kaszpirowski niejaki.Pozdrawiam ;)

Ale nawet jemu , by się sesja udała naleźało przyłoźyć do telewizora odpowiednią cześć ciała – :idea: EL NINO zmień avatar :wink:
Rebe
Dodano
15.03.2004 08:00:08
EL NINO:
Yoda:

Mądrość Jedi od wieków posiąść się staram. Jednak leczenia na odległość nie udało mi się pojąć. Nawet diagnozowania. W tym dobry był adept Ciemnej Strony Mocy, Kaszpirowski niejaki.
Pozdrawiam ;)
Yoda
Dodano
14.03.2004 23:35:01
Yoda:
EL NINO
Dodano
14.03.2004 23:32:26
EL NINO:
Rebe:
....słuchy chodzą, źe pono przynajmniej odbytu uzywa zgodnie z przeznaczeniem :wink:
Ano wlasnie uzywa i dlatego mozecie mnie razem z Yodą w sam odbyt cmoknac :P :P :lol: . Jesli chcecie to z jezyczkiem :mrgreen: .

Od początku, źe nawet z tym odbytem nietentego u niego jest podejrzewałem. Z jakim języczkiem ma go on nawet podejrzewać nie śmiem :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
14.03.2004 23:08:50
jakie uzywacie programy??

a zaczeło sie tak niewinnie :wink:
beed
Dodano
14.03.2004 22:05:25
Rebe:
...Ty ........... dźwignio napędowa od roweru :mrgreen:
Dokladnie korbe masz na mysli ? :mrgreen:
Rebe:
... my wolim dziewczynki ( w wieku stosownem :wink: )
Chodzi Ci pewnie o emerytki z wysoka emerytura ? No masz – kazden jeden chcialby takie wygody :P :P :lol: .
EL NINO
Dodano
14.03.2004 21:30:59
EL NINO:
Ano wlasnie uzywa i dlatego mozecie mnie razem z Yodą w sam odbyt cmoknac :P :P :lol: . Jesli chcecie to z jezyczkiem :mrgreen: .......
.

I vice versa– rzec by się chciało, ale
.... my som normalne, a nie perwersyjne i w dodatku my som hetero, a nie homo – czyli pisząc wprost – my wolim dziewczynki ( w wieku stosownem :wink: ), Ty ........... dźwignio napędowa od roweru :mrgreen:
Rebe
Dodano
14.03.2004 10:08:49
Rebe:
....słuchy chodzą, źe pono przynajmniej odbytu uzywa zgodnie z przeznaczeniem :wink:
Ano wlasnie uzywa i dlatego mozecie mnie razem z Yodą w sam odbyt cmoknac :P :P :lol: . Jesli chcecie to z jezyczkiem :mrgreen: .

P.S. Te – Ćwiartka, moja niania w lot chwyta i na klawiature moje mysli przelewa :P .
EL NINO
Dodano
14.03.2004 00:00:01
Nic z mojego taboreta :wink: nie zostało... :mrgreen:
Pawek
Dodano
13.03.2004 22:04:47
Pawełek, Twój koniec nadchodzi chyba nieuchronnie :mrgreen: :mrgreen: :lol:
Jakiś prąd Cię niechybnie sponiewiera :lol:
aligator
Dodano
13.03.2004 21:51:16
Jeno wiem... Palce, nasz EL NINO drogi, posiada... Bo niby jak by pisał posty :idea: :P

Chyba ich nie dyktuje swej niani szpitalnej :mrgreen: :idea: (no "tej" od "tych" co im mózgi niechybnie "płaszczeją" :mrgreen: :twisted:
Pawek
Dodano
13.03.2004 20:38:35
Rebe:
Yoda:
....... czy wyźej wzmiankowany myśli wątrobą a mózgiem trawi?
Pozdrawiam.

Pojęcia mieć nie mogę, ale ....słuchy chodzą, źe pono przynajmniej odbytu uzywa zgodnie z przeznaczeniem :wink:

...i tłuczeń kamienny wydalać nim raczy? :mrgreen:
Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
13.03.2004 19:50:41
Yoda:
....... czy wyźej wzmiankowany myśli wątrobą a mózgiem trawi?
Pozdrawiam.

Pojęcia mieć nie mogę, ale ....słuchy chodzą, źe pono przynajmniej odbytu uzywa zgodnie z przeznaczeniem :wink:
Rebe
Dodano
13.03.2004 19:40:58
Rebe Szanowny.
Od dawna pewną odwrotność o EL NINO podejrzewałem. I teraz tylko pytanie godne Jedi Mistrza – czy wyźej wzmiankowany myśli wątrobą a mózgiem trawi?
Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
13.03.2004 19:03:08
Zacny Yodo – czyźbyś sugerowąl, iź "ufałdowienie" mózgu EL NINO było porównywalne optycznie ze stanem zdrowej wątroby ? :wink:
Moźe tegy o krok dalej w rozwaźaniach swych posunąć się raczysz i przyjmiesz, iź wątroba wlaśnie wygladem swym – z recji marskości – mózg przypominać się wydaje ? :lol:
Rebe
Dodano
13.03.2004 19:00:26
Rebe:
EL NINO:
aligator:
... jest moźe nadzieja źe coś się od wtrząsu poukładało :mrgreen: :mrgreen: :P
Nie chwyci – zawsze mialem nierowno pod sufitem. Tak wiec nie mialo sie gdzie poukladac :mrgreen: :lol: .

A "pusto" czasem nie jest bliźsze prawdy ? :mrgreen:

Odmienną opinię mieć się ośmielam. Ani pusto ani nierówno – równo jak na niemieckiej autostradzie. A brak pofałdowania równie straszny jest..... :lol:
Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
13.03.2004 18:30:09
EL NINO:
aligator:
Nie chwyci – zawsze mialem nierowno pod sufitem. Tak wiec nie mialo sie gdzie poukladac :mrgreen: :lol: .

A "pusto" czasem nie jest bliźsze prawdy ? :mrgreen:
Rebe
Dodano
13.03.2004 18:26:25
aligator:
EL NINO
Dodano
13.03.2004 14:45:53
EL NINO:
Az kurna z taboreta spadlem :mrgreen: .

Spadłeś bom Ci nogę w tym starym próchnie podpiłował :lol:
Ciekawi mnie czy czachą gdzieś źeś wyrźnął a co za tym idzie, to jest moźe nadzieja źe coś się od wtrząsu poukładało :mrgreen: :mrgreen: :P
aligator
Dodano
13.03.2004 13:21:37
aligator:
Ta, tylko zglądam i bzdury pisajut :mrgreen: :lol:
Az kurna z taboreta spadlem :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
13.03.2004 00:30:59
Anonymous
Dodano:
12.03.2004 16:25:04