jakie tytnonie papierosowe polecacie
jak w temacie bo przechodze na skrety narazie pale casablance a wy co polecacie?? :?:
Odpowiedzi: 7
Juź wolałem określenie... Czekaj, czekaj... Jak to leciało... Hmm... Podajrze "sumienie forum" :roll: :mrgreen:aligator:No i wiedziałem iź mądrala forumowa tego topica nie omieszka ominąć i stosownej uwagi napisać :lol:
Jednak podziękuję... :!: Mnie juź wystarczy strat spowodowanych papierosami... :roll: :(aligator:Pawłek :mrgreen: spróbuj i nie wierz w to co na bilbordach wypisują :lol:
PS To juź nie chodzi o źarciki, typu wierz – nie wierz... Tylko własne doświa[ :x ]dczenie...
Pawek:Nie ma takiego, którego bym polecił, poniewaź "palenie szkodzi zdrowiu" i jest przyczynkiem do wielu świństw... :P
Dodam tylko "PALENIE TYTONIU POWODUJE CHOROBY SERCA"
Minister Zdrowia
Pawek:Nie ma takiego, którego bym polecił, poniewaź "palenie szkodzi zdrowiu" i jest przyczynkiem do wielu świństw... :P
No i wiedziałem iź mądrala forumowa tego topica nie omieszka ominąć i stosownej uwagi napisać :lol:
Pawłek :mrgreen: spróbuj i nie wierz w to co na bilbordach wypisują :lol:
Nie ma takiego, którego bym polecił, poniewaź "palenie szkodzi zdrowiu" i jest przyczynkiem do wielu świństw... :P
Bo padło pytanie, a w kuchni widziałem tytoń Huzar (taka patriotyczna nazwa :D)
gusioo:...a ja nie palę więc nie znam się :mrgreen:
To po "ki wuj" głos zabierasz :?: :mrgreen:
Mój ojciec se z Huzara kręci, a ja nie palę więc nie znam się :mrgreen: