jakie tytnonie papierosowe polecacie

jak w temacie bo przechodze na skrety narazie pale casablance a wy co polecacie?? :?:

Odpowiedzi: 20

Fala:
hmm ostatnie ceny fajek poswzly w gore ale wideocznie firma panac :–)Philips Moriisa ( jakl ktos nie wie to ten od Marlboro i L&M) postanowila wydac nowe papierosy RED&WHITE i szczerze owiac sa bardzo podbne do L&M a kosztuje jedune 3.55 zl :–D raj dla palaczy :P

no daja rade te RED&White
wujo
Dodano
02.08.2004 19:15:24
EEEE tam wy sie nie znacie... 8) Najlepsze faje To ...........(nie napisze bo nie chce robic reklamy :twisted: ).Kazdy moze palic cos innego :lol: .Mocne kroluja!!!
Misiekstifler
Dodano
31.07.2004 00:04:02
Rebe:
O tym, objawiem czego jest "bliskość lat dawnych, nie będę pisał – lekarz Ci to lepiej wytłumaczy :mrgreen:

No, no Ty se uwaźaj jeszcze tego nie mam , jak mu tam
Al....,Azl....,Anc...., kurna.. jak to było :?

:wink: :mrgreen:
Seeker
Dodano
30.07.2004 23:14:37
Seeker:

Matko zbrzmiało tak jakby to ze sto lat temu było – dla mnie jak wczoraj.
A poza tym niech wiedzą One czym człek dychał, gdy nie było czym ... dychać :lol:

To se juź tam licz jak chcesz, ale ze wiek to ubiegły to nie ma dwóch zdań :wink:

PS.
O tym, objawiem czego jest "bliskość lat dawnych, nie będę pisał – lekarz Ci to lepiej wytłumaczy :mrgreen:
Rebe
Dodano
30.07.2004 13:00:24
Rebe:
Seeker:
....herbatą "Popularna"....

Ty zanim coś napiszesz to się zastanów :mrgreen:
Ze skund Ony majom znać takie cuś. Takoź samo jaki i "papierosy" z metra na wagę sprzedawane – nie ta epoka. :wink:

Matko zbrzmiało tak jakby to ze sto lat temu było – dla mnie jak wczoraj.
A poza tym niech wiedzą One czym człek dychał, gdy nie było czym ... dychać :lol:
Seeker
Dodano
30.07.2004 12:00:23
Seeker:
....herbatą "Popularna"....

Ty zanim coś napiszesz to się zastanów :mrgreen:
Ze skund Ony majom znać takie cuś. Takoź samo jaki i "papierosy" z metra na wagę sprzedawane – nie ta epoka. :wink:
Rebe
Dodano
30.07.2004 11:34:39
Seeker:
cośik mi sie wydaje źe liście naszego dębu pomieszane z herbatą "Popularna" + resztki z petów dają podobny efekt :wink: :lol:

Nawet leprzy bo to nasze. :wink: :D
theboss78
Dodano
30.07.2004 11:33:00
EL NINO:
Rebe:
Tia EL NINO, te Partagosy, Nigerosy co to przy nich Gitanesy i Pleyersy Navy Cut nawet wysiadały – co Oni wiedzą o "tytoniu" :P
Nawet mi nie wspominaj Gitanes–ow – pawia po nich puscilem :mrgreen: .

Jak się kurna odwrotnie wkłada i filtry pali, to i nie dziwota ,źe zwrot treści źołądkowej musiał nastąpić :wink: :mrgreen:

Ps. W Ameryce południowej podobno, jest tak zwany czarny tytoń. Moc owego pi x drzwi ok 10 razy przewyźsza Gauloises'y Gitanes'y , ale cośik mi sie wydaje źe liście naszego dębu pomieszane z herbatą "Popularna" + resztki z petów dają podobny efekt :wink: :lol:
Seeker
Dodano
30.07.2004 11:30:20
EL NINO:

Bo to się do palenia nie nadawało – gdzie im było do Extra Mocnych bez filtra :lol:
Zaś co do pawia to jak znam źycie w lustro, źeś akuratnire okiem rzucił, a tera wymówki szukasz. :mrgreen:
Rebe
Dodano
29.07.2004 18:43:06
Rebe:
Tia EL NINO, te Partagosy, Nigerosy co to przy nich Gitanesy i Pleyersy Navy Cut nawet wysiadały – co Oni wiedzą o "tytoniu" :P
EL NINO
Dodano
29.07.2004 16:41:22
Rebe
Dodano
29.07.2004 16:35:05
Tiaaa .. za to po awatarze EL NINO moźna się domyślać, źe to smakosz jakich mało :wink:
Anonymous
Dodano
29.07.2004 16:33:05
Doktor X:
osobiscie moge polecic orange :mrgreen:
subtelny zapach , piekny wyglad , idealnie smakuje , cos pioeknego dla koneserow :wink:
Glupoty gadasz. Sprobuj zjarac skreta z zawartosci starego materaca. Odjazd bedziesz mial momentalny. A ten zapach i smak ...

P.S. Mlody jestes, to i nie wiesz co dobre :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
29.07.2004 16:30:55
jesli chodzi o skrecanie bibulki z "tytoniem" to osobiscie moge polecic orange :mrgreen:
subtelny zapach , piekny wyglad , idealnie smakuje , cos pioeknego dla koneserow :wink:
Doktor X
Dodano
29.07.2004 13:01:44
hmm ostatnie ceny fajek poswzly w gore ale wideocznie firma panac :–)Philips Moriisa ( jakl ktos nie wie to ten od Marlboro i L&M) postanowila wydac nowe papierosy RED&WHITE i szczerze owiac sa bardzo podbne do L&M a kosztuje jedune 3.55 zl :–D raj dla palaczy :P
Fala
Dodano
29.07.2004 12:45:22
EL NINO:
Seeker:
Pawek co Ty kurna wiesz o..... jaraniu? hę .. :wink: 8)
No jak to co ? Widzial jak sie stodola w Swidwinie jarala :mrgreen: .
EL NINO... Lepiej uwaźaj... Bo podpalacza do tej pory nie schwytano... Czyźbyś wiedział coś na ten temat :?: :wink: :mrgreen:
Pawek
Dodano
28.07.2004 21:18:19
Seeker:
No jak to co ? Widzial jak sie stodola w Swidwinie jarala :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
28.07.2004 21:02:56
nie nie bede jarał skrety musze sie do nich przyzwyczaic poniewaz normalne papierosy ponoc do konca tego rogu maja kosztowac 10 12 pln to ja powiedzialem sobie dowidzenia z fajkami narazie bede palil skrety ale zobaczymy co z tego bedzie
wujo
Dodano
28.07.2004 21:01:25
zacznij palic "Popularne" bez filtra :wink: :wink: :lol:
Bobi
Dodano
28.07.2004 19:22:52
wujo chcę wierzyć źe to tylko z nudów tak zapytałeś :) wszak w niezawodnych googlach wiecej byś się dowiedział jak juź chcesz skręcać
http://www.republika.pl/calumet/tyton.htm

a jak chcesz raz a dobrze se pierdyknąć dyma to np "Don Antonio Churchill" i masz dzień z głowy :mrgreen:
http://www.tabak.gdansk.pl/c.php?hide_desc_set=2
http://www.tabak.gdansk.pl/ty.php
theboss78:
Dodam tylko "PALENIE TYTONIU POWODUJE CHOROBY SERCA"
Minister Zdrowia

Że się tak spytam ... który? ten co mu konta poblokowali czy moźe ten co NFZ stworzył ?
Na marginesie oba kłamali – przynajmniej w kwestii tego , źe będzie lepiej :?

Seeker
Dodano
28.07.2004 19:17:34
wujo
Dodano:
28.07.2004 12:43:24
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2