jakie musze zainstalować aktualizacje do win xp pro źeby....
jakie musze zainstalować aktualizacje do win xp pro źeby neostrada 128 na nim chodziła
Odpowiedzi: 11
(ja nie chciałem sobie uaktualnić win 98 tylko rozpakować sp2)no co moja wina chyba jak ktoś sobie chce płytę taką zrobić to nie instaluje sobie najpierw xp robi plyte i jeszcze raz instaluje xp z sp trochę............ dzięki z mądrą odpowiedź na głupie pytanie :P
xp jest biura pzu tylko ciiiii. dobra zainstaluje tego xp a potem sp2. na partycji ntfs i znowu mam pytanie bo czytałem źe jakby komuś zaleźało na szybkości to by dalej miał partycję fat 16 bo faty są szybsze od ntfs ale ntfs są bezpieczniejsze i na jakich wy instalujecie
xp jest biura pzu tylko ciiiii. dobra zainstaluje tego xp a potem sp2. na partycji ntfs i znowu mam pytanie bo czytałem źe jakby komuś zaleźało na szybkości to by dalej miał partycję fat 16 bo faty są szybsze od ntfs ale ntfs są bezpieczniejsze i na jakich wy instalujecie
Poźyczyłeś ?
To się martw. Swoją drogą to edopiero musi być Firma , w której Corp. jest potrzebny.
Sam miód – moźe sprawdź czy spod Linuksa pójdzie.
Nawet zamknąć nie mam siły, bom osłabł dokumentnie.
To się martw. Swoją drogą to edopiero musi być Firma , w której Corp. jest potrzebny.
Plik WindowsXP–KB835935–SP2–PLK.exe jest połączony z brakującym eksportem NTDLL.DLL:NtShutdownSystem
czy to moźliwe źe musze to robić pod win xp a nie 98se
Sam miód – moźe sprawdź czy spod Linuksa pójdzie.
Nawet zamknąć nie mam siły, bom osłabł dokumentnie.
dora znalazłem źe mam Corporate/Volume (bo to jest z firmy poźyczony) ale teraz jak wykonuje te polecenia co tam piszą i nie moźna rozpakować tego service packa. przy ropakowuwaniu wyskakuje mi color=orange]C:\WINDOWS\Pulpit\WindowsXP–KB835935–SP2–PLK.exe uźądenie podłączone do komputera nie działa [/color]i drugi:
color=orange]Plik WindowsXP–KB835935–SP2–PLK.exe jest połączony z brakującym eksportem NTDLL.DLL:NtShutdownSystem[/color]
czy to moźliwe źe musze to robić pod win xp a nie 98se :?: napiszcie powód pls
color=orange]Plik WindowsXP–KB835935–SP2–PLK.exe jest połączony z brakującym eksportem NTDLL.DLL:NtShutdownSystem[/color]
czy to moźliwe źe musze to robić pod win xp a nie 98se :?: napiszcie powód pls
Na fakturce zakupu znajdziesz nazwe systemu.
dobra juź ściągam service packa 2 tylko moźe podrzucicie mi linka jak zintegrować sp2 z win xp źebybyła jedna płyta. bo mam takie http://www.xp.net.pl/art/windowsxp_sp1a_cd.html ale nie wiem czy przy nagrywaniu nero jaką tam nazwę będę musiał dać. bo tam mam jakie moźna mieć windowsy i nie wiem jakiego mam :roll:
POL. Windows XP Professional Retail
POL. Windows XP Professional Upgrade
POL. Windows XP Professional OEM
POL. Windows XP Professional Corporate/Volume
POL. Windows XP Professional Retail
POL. Windows XP Professional Upgrade
POL. Windows XP Professional OEM
POL. Windows XP Professional Corporate/Volume
Przeciez masz opisy modyfikacji kluczy w rejestrze.
Tego inaczej nie da się "opowiedzieć".
Ew. uzyj jakiegoś tweakera – większość z nich pozwala na modyfikację i mtu .
Tego inaczej nie da się "opowiedzieć".
Ew. uzyj jakiegoś tweakera – większość z nich pozwala na modyfikację i mtu .
bo koleźanka miała win xp home i ma neo 128 pomogło dopiero zinstalowanie sp2 ja teź myślałem ale nie chce mi się ściągać tego. ale mam zmienić se to mtu ta jak piszą w http://support.microsoft.com/kb/283165/pl
wytłumacz mi pls
wytłumacz mi pls
bezpośrednio przez modem sagem 800
Jestes podpiety bezposrednio do neostrady czy przez jakis komp ?
Dzial Sieci – szukaj "mtu".
Dzial Sieci – szukaj "mtu".
to czemu mi ne chodzi wyskakują błędy strony ładują się wolno albo wogóle :?: :?: :?: i to od razu o zainstalowawniu
Zadne.
Strona 1 / 1