Jakie masz łącze i jaką szybkość sćiagania pliku??
Ja mam Neostrade 512kbs i osiągam 70–80 kbs przy ściąganiu a wy??
Chyba był podobny topic ale nie moge go znaleźć więc zrobiłem nowy
Chyba był podobny topic ale nie moge go znaleźć więc zrobiłem nowy
Odpowiedzi: 20
Ja mam sdi ale zmieniam na neostradę.
Ja mam sdi ale zmieniam na neostradę.
wiesz pbartek ja tez mam neo+ a jak se sciagam z flash geta to mam ok. 75 kb/s a łaczy mi sie z 655kb/s a u ciebie pbartek co :) :D :) :o
Przeczytaj dokładnie i powoli to co napisałem pbartku. :!:
Przeczytaj dokładnie i powoli to co napisałem pbartku. :!:
A zna ktoś moźe program ktory porzadnie przyspieszy moj modem neostrady i czy neostrada na karcie sieciowej jest lepsza niz na modemie usb???????
ona nie oszukuje tylkoz taką prędkościa akurat sie polaczylo ale twoj qumpel ma niby 10 mega na sekunde a ile mu sciaga jaka predkoscia plik. Mam jescze pytanie czy jezeli naprzyklad, korzystam z programu soulseeka i sciagam od kogos plik to mi bedzie sciagac tyle ile ja bede mogl czy tyle ile wyciagnie jego upload
Ja mam neostrade...Łączy mi się niby655kb/s ale tak naprawdę to 512kb/s ...Neostrada tak oszukuje.U mojego kumpla oszukuje ze łączy się 10mB/s :lol:
heheh w Polsce to magiczne predkosci :oops:
Wiesz co, ... ja w Polsce chciałbym mieć chocby połowe tego, co Ty masz w USA.
JA mam LAN–a w dzien 28kb/sec(podzial statyczny) do 2mb(podzial dynamiczny) w nocy zalezy od obciazenia sieci offf korsss :lol:
Mojego typu polaczenia w ankiecie nie ujeto :–(
Mam kabelek zwany broadbandem, ktorego predkosci to 1,5 megabajta/sek na dol i 512 kilobajtow/sek do gory. W praktyce bywa roznie, srednio zasysa, oczywiscie w zaleznosci skad, okolo 500 kb/s ale trafil mi sie serwer z ktorego szlo 1,3 megabajta/sek (moj provider). Do gory wolniej, np na republike wysyla maksymalnie 35 kilobajtow/sek, ale to daleko ;), bo az za calym nowym kontynentem i za wielka woda, moze dlatego tak powoli ;). Pozdrawiam, acha–> ten temat juz byl tutaj: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=5849
Mam kabelek zwany broadbandem, ktorego predkosci to 1,5 megabajta/sek na dol i 512 kilobajtow/sek do gory. W praktyce bywa roznie, srednio zasysa, oczywiscie w zaleznosci skad, okolo 500 kb/s ale trafil mi sie serwer z ktorego szlo 1,3 megabajta/sek (moj provider). Do gory wolniej, np na republike wysyla maksymalnie 35 kilobajtow/sek, ale to daleko ;), bo az za calym nowym kontynentem i za wielka woda, moze dlatego tak powoli ;). Pozdrawiam, acha–> ten temat juz byl tutaj: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=5849
ja na nestradzie gdy sie połączam przez xpeka to mam połączenie o prędkości 655kbs a przy sciaganiu nieraz dwoch plikow wyciaga do 80kbs
gieras:
to czemu w tym poscie http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=7610 napisales tak:Tomekk:
Ja mam LAN
od 5 kb/s do 250 kb/si tak:Tomekk:
W KWIDZYNIE !!!
I jest taka forma – nazywa się ASKO i mam łacze radiowe 11 Mbps.??????????Tomekk:
Tylko, źe ja przy ściaganiu np. z wp.pl osiągam nawet do 400 Kb/s 8)
Bo to był max. 400 kb/s
Zazdrościsz źe mam takie łącze, to sobie załóź neostrade i się odemnie odczep.
Średnio mam tyle ile napisałem
rybka_kuba:
Slabo.To jakiego ty masz lana??Sam w teej sieci jestes?Chyba ci sie oznaczenia pomylily.Nie MB tylko KB.To ty masz wykupine prodkosc 2GB?MarcinX:
Lan od 10 mb/s do 70 mb/s bywa to róźnie.
Sorry, z przyzwyczajenia tak rzucam tymi megabajtami ze ech...
Oczywiście miało być kb/s :oops: :D
Na razie poczytaj sobie tu: http://www.emtronik.com.pl/?akcja=wstep. jakby się pojawiły jeszcze jakieś pytania to pisz.
Mozesz mi opisac RADIOWEGO LAN–a na jakiej to zasadzie dziala.Moj kolega ma bo mieszka za miastem ale u niego jeszcze nie bylem.Jak mozesz to opisz.
Ja mam LAN radiowy o przepustowości 128 kilobitów na sekundę, czyli osiagam transfer ok. 16kb/s
Slabo.To jakiego ty masz lana??Sam w teej sieci jestes?Chyba ci sie oznaczenia pomylily.Nie MB tylko KB.To ty masz wykupine prodkosc 2GB?MarcinX: