Jakie masz łącze i jaką szybkość sćiagania pliku??
Ja mam Neostrade 512kbs i osiągam 70–80 kbs przy ściąganiu a wy??
Chyba był podobny topic ale nie moge go znaleźć więc zrobiłem nowy
Chyba był podobny topic ale nie moge go znaleźć więc zrobiłem nowy
Odpowiedzi: 20
Willy:
A od kiedy masz neo?
BTW. Jak ja sie polacze to mi pisze "polaczenie nawiazano z predkoscia 10 Mb" :mrgreen:
wiesz troche jest to niemozliwe źeby aź tak :? :? :o
Panowie, to jest forum a nie komunikator :evil: .
A od kiedy masz neo?
BTW. Jak ja sie polacze to mi pisze "polaczenie nawiazano z predkoscia 10 Mb" :mrgreen:
Willy:
Ja mam rowniez Neo+ od pazdziernika 2002. Niedawno tpsa rozszerzyla przepustowosc lacza z 512/128 do 640/160. Przez pewien czas transfer mialem tak do 72 KB, ale ostatnio, chyba przez ta promocje (miesiac testow) spadl gdzies tak do max 65 KB. No ale coz – teoretycznie instalowane bylo lacze 512 KB, wiec i tak mam ponad 100% tego co mi sie nalezy 8)
wiesz Willy jak sie połączer to pisze mi źe połączyłem sie z predkąscia 655kb/s :wink: :wink: :P
Ja mam rowniez Neo+ od pazdziernika 2002. Niedawno tpsa rozszerzyla przepustowosc lacza z 512/128 do 640/160. Przez pewien czas transfer mialem tak do 72 KB, ale ostatnio, chyba przez ta promocje (miesiac testow) spadl gdzies tak do max 65 KB. No ale coz – teoretycznie instalowane bylo lacze 512 KB, wiec i tak mam ponad 100% tego co mi sie nalezy 8)
posłuchaj pbartek bez testu 30 dniowego tez jak checesz na rok 1 to zapłacisz za modem 199zł. a potem co miesiec 149zł i wiesz mi źe zawsze lepiej na miesiąc przetestować i potem 1 rok to jeste tak jakbym miałe neo+ na 13 miesięce i to moim zdaniem sie opłaca :wink: :wink: :wink:pbartek:
a ja jak brałem neo+ we wrześniu a nie tera z tej promocji to teź będe płacił 149zł a nie 190 zł :? :? :? :? :D :D
a ja jak brałem neo+ we wrześniu a nie tera z tej promocji to teź będe płacił 149zł a nie 190 zł :? :? :? :? :D :D
wiesz jateraz mam jszcze test 30 dniowy a potem płace za modem 199zł i biore na 1 rok i bede płacił co miech 149zyli
mefisto_k:
ja mam NEOSTRADE +– jest po prostu wypas. ja sciagam pliki z prędkosciom od 70kb/s do 75kb/s. neo+ GÓRĄ
Ile sie beceluje miesięcznie za Neostrade +???
rybka_kuba:
Moj kumpel ma takiego LAN–a 512.U niego dziala Luxx.Sa chyba 4 osoby.Wogole u niego tego paska co sie strona otwiera nie ma, tylo od razu wskakuje stronka.Zasysa bdb.Ten LAN jest dobry, jak szczegolnie jest do 10 osob.Pozniej sa juz komplikacje.A ile placisz??On 30zl.Krzychooo:
Ja mam Lana 512Kb/s z tym źe jest nas pare osób w sieci. Ale nie ma tragedii na kazie czy DC to jest gdzieś od 10 – 40Kb/s ze stron oczywiście więcej. Ale tez zaleźy od strony. jest i 50kb/s a zdarza sie i 300.
tak to sie przedstawia u mnie :)
No u nas w sieci jest nas 8 osób i mamy 512. no stronki teź szybko wskakują, ładnie śmiga. My płacimy 40 złociszy na miecha. A gdzie ten twój kolega to ma? w jakim mieście?
rybka_kuba:
Moj kumpel ma takiego LAN–a 512.U niego dziala Luxx.Sa chyba 4 osoby.Wogole u niego tego paska co sie strona otwiera nie ma, tylo od razu wskakuje stronka.Zasysa bdb.Ten LAN jest dobry, jak szczegolnie jest do 10 osob.Pozniej sa juz komplikacje.A ile placisz??On 30zl.Krzychooo:
Ja mam Lana 512Kb/s z tym źe jest nas pare osób w sieci. Ale nie ma tragedii na kazie czy DC to jest gdzieś od 10 – 40Kb/s ze stron oczywiście więcej. Ale tez zaleźy od strony. jest i 50kb/s a zdarza sie i 300.
No u nas w sieci jest nas 8 osób i mamy 512. no stronki teź szybko wskakują, ładnie śmiga. My płacimy 40 złociszy na miecha. A gdzie ten twój kolega to ma? w jakim mieście?
ja mam LAN ale z takiej hu........ firmy źe róznie bywa, od kilku bajtów do ponad 100kilo, zalezy kiedy :roll: :roll:
Wlasnie.Wlasnie.U mnie jest siec i mnostwo kompow.Wczesniej zle pisalem.Jest z conajmniej 40 blokow.Ciekawe jakie jest lacze??A ja mam niby 198kb.Ale tak nigdy nie jest, a na Kazaa to wogule nie idzie.Tak slabo ze....MarcinX:
Bo po prostu jest duźo ludzi :D
Jeźeli jest np. łącze 1 mega ,to na 5 kompów jest po 200 kilo na 10 kompów 100 kilo itd. Jeźeli wszyscy ciągną z kazy ,to łącznie nie moźna przekroczyć danego łącza.
A transfery nigdy równo się nie rozkładaja.
No chyba źe admin tak ustawi na serwerze.
Ale robią to mało kiedy.
Bo po prostu jest duźo ludzi :D
Jeźeli jest np. łącze 1 mega ,to na 5 kompów jest po 200 kilo na 10 kompów 100 kilo itd. Jeźeli wszyscy ciągną z kazy ,to łącznie nie moźna przekroczyć danego łącza.
Ale robią to mało kiedy.
Ale robią to mało kiedy.
Wlasnie i to jest problem.Powiedzcie dlaczego jak jest duzo osob to slabo dziala :?:Lukasgod:
Ja mam lana. Ściąga się srednio od 10 do 20 kb/s. Chociaź bywały momenty, źe bywało 70kb/s :):) (teraz mamy za duźo ludzi w sieci na takie wyniki :D )
Ja mam lana. Ściąga się srednio od 10 do 20 kb/s. Chociaź bywały momenty, źe bywało 70kb/s :):) (teraz mamy za duźo ludzi w sieci na takie wyniki :D )
co ja nie tak napisałem w tamtym poscie. mefisto_k mi mniejwiecej tak samo sciaga flash getem jak i przez przegladarke ale nie da sie tego przyspieszyc do 250kbs :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: