Jakie masz łącze i jaką szybkość sćiagania pliku??
Ja mam Neostrade 512kbs i osiągam 70–80 kbs przy ściąganiu a wy??
Chyba był podobny topic ale nie moge go znaleźć więc zrobiłem nowy
Chyba był podobny topic ale nie moge go znaleźć więc zrobiłem nowy
Odpowiedzi: 20
skad ja to znam :wink: :?run_DNA:
Witam
Wydaje mi się, źe brakuje tu pozycji modem kablowy, którym to ja się łącze z internetem. Firma z której usług korzystam oferuje trzy pakiety: 64kbps za 64PLN, 128kbps za 99PLN i 512kbps za 145PLN. Ja mam ten najniźszy i jeźeli chodzi o szybkość to osiągam tak 6–7 KB/s.
PANOWIE, poczytajcie inne moje posty o transferach i sciaganiu, a o predkosci tez sie dowiecie. Pamietajcie, ze to jest predkosc jaka pokazuje "komputerek" ;) Moje lacze, jak juz wspominalem to poltora megabajta na sekunde.
A co do realnych predkosci to oczywiscie roznie bywa, ale na kazie bywa czesto tak:

Jeszcze jedno.
Byloby milo gdybyscie nie pisali o mnie w trzeciej osobie– "on". To jest Forum i chyba wszyscy czujemy sie obecni w tych dyskusjach. Dlatego uwazam, ze nie ladnie jest pisac o kims w trzeciej osobie, szczegolnie wtedy, kiedy ten ktos bierze udzial w danej dyskusji. ;)
Pozdrawiam,
A co do realnych predkosci to oczywiscie roznie bywa, ale na kazie bywa czesto tak:

Jeszcze jedno.
Byloby milo gdybyscie nie pisali o mnie w trzeciej osobie– "on". To jest Forum i chyba wszyscy czujemy sie obecni w tych dyskusjach. Dlatego uwazam, ze nie ladnie jest pisac o kims w trzeciej osobie, szczegolnie wtedy, kiedy ten ktos bierze udzial w danej dyskusji. ;)
Pozdrawiam,
wieź tez mi się tak wydaje ale pewnie jeszcze mniej sciaga niz z taka predkościa :? :?
mefisto_k:
albo gierke w 10 minutek ach tylko maźyc :lol: :lol: :lol:
Jaki serwer by to wytrzymał.
On napewno przy ściąganiu osiąga max. 250 – 300 kb/s
pbartek:
mefisto_k:
woyteg:
heh...jakby tak mozna bylo predkosc polaczenia, ktora pokazuje komputerek w swoim okienku miec na zewnatrz to byloby cudnie :–) U mnie wyswietla ciagle 100Mb/s ;–)
Pozdrawiam,
eeee.. to masz fajnie :? :?
Kurcze ja teź zazdroszcze ali mi neo+ wystarcza ale teź fajnie mieć film 700mb w 20 minut :lol: :lol: :cry: :oops:
albo gierke w 10 minutek ach tylko maźyc :lol: :lol: :lol:
mefisto_k:
woyteg:
heh...jakby tak mozna bylo predkosc polaczenia, ktora pokazuje komputerek w swoim okienku miec na zewnatrz to byloby cudnie :–) U mnie wyswietla ciagle 100Mb/s ;–)
Pozdrawiam,
Kurcze ja teź zazdroszcze ali mi neo+ wystarcza ale teź fajnie mieć film 700mb w 20 minut :lol: :lol: :cry: :oops:
Witam
Wydaje mi się, źe brakuje tu pozycji modem kablowy, którym to ja się łącze z internetem. Firma z której usług korzystam oferuje trzy pakiety: 64kbps za 64PLN, 128kbps za 99PLN i 512kbps za 145PLN. Ja mam ten najniźszy i jeźeli chodzi o szybkość to osiągam tak 6–7 KB/s.
woyteg:
Pozdrawiam,

Pozdrawiam,

Pozdrawiam,

Pozdrawiam,

Pozdrawiam,
LoL ale lamki...Neostrada udaje ze laczy sie 655 czy 11mb bo to 11mb/s to jest predkosc od kompa do modemu!a 11 to pokazuje starymi modemami z wyjsciami ethernetowymi...LOL :D
Pisalem juz wyzej – przeczytaj...
I znowu Mody posadza mnie o nabijanie... :?
Przez pewien czas transfer mialem tak do 72 KB, ale ostatnio, chyba przez ta promocje (miesiac testow) spadl gdzies tak do max 65 KB.
I znowu Mody posadza mnie o nabijanie... :?
a jaka predkoscia ci pliki z sieci sciaga
Ehh sorki, ze wywolalem taka burze. :oops: No, ale jest tak, ze jak sie nie uzywa tego programu od telekomuny to sie pokazuje, ze nawiazalo polaczenie z predkoscia 10 Mb/s. Oczywiscie predkosc rzeczywista jest cos kolo tych 640–655 Kb/s.
Zalaczam screeny :)
http://elvirus.republika.pl/screen1.jpg
http://elvirus.republika.pl/screen2.jpg
I jeszcze raz sorki – dla Modow zwlaszcza :)
Zalaczam screeny :)
http://elvirus.republika.pl/screen1.jpg
http://elvirus.republika.pl/screen2.jpg
I jeszcze raz sorki – dla Modow zwlaszcza :)
wiesz, ja wiem źe EL NINO coś napisał powyźej, wiesz, następne takie posty usunę, wiesz...do wszystkich piszę...
pbartek:
Willy:
A od kiedy masz neo?
BTW. Jak ja sie polacze to mi pisze "polaczenie nawiazano z predkoscia 10 Mb" :mrgreen:
jak to mozliwe ze 10mbs a jaka predkoscia ci sciaga pliki
wiesz pbartek on se jajka z nas pewnie robi wiesz :? :?
pbartek:
Willy:
A od kiedy masz neo?
BTW. Jak ja sie polacze to mi pisze "polaczenie nawiazano z predkoscia 10 Mb" :mrgreen:
pbartek:
Willy:
A od kiedy masz neo?
pbartek:
Willy:
A od kiedy masz neo?
Willy:
A od kiedy masz neo?