jakie macie zwierzaki w domu ? :]
Odpowiedzi: 20
Ja rybki i kota. Fotek narazie nie zamieszczam bo akwarium zasyfione a kot gdzieś się szwęda
no patrz jaki przypadek siostra tego swojego źółwia znalazła jak na działce byliśmy, siedział w brokułach.
U mnie weterynaz stwierdził ze to azjatycki stepowy więc za takiego go uznaje.
U mnie weterynaz stwierdził ze to azjatycki stepowy więc za takiego go uznaje.
cybull:Xior ten po prawej to Azjatycki stepowy? Siostra ma identycznego, tez fajne stworzonka i wbrew pozorom dośc szybkie :)
co to jest to nie wiem przyplątało się na drodze jak jechałem do znajomych to wziełem a teraz lata po mieszkaniu i szkudzi a zdolna bestia aź strach!!
próbka jego zdolności!
dzieki.. no wlasnie szkoda :(( to byla bardzo madra suczka... ehhh ale cóź i tak ciesze ze ze byla z nami te 14 lat...
PS. Wasze zwierzaki tez sa sympatyczne :) pociechy...
pozdrawiam
PS. Wasze zwierzaki tez sa sympatyczne :) pociechy...
pozdrawiam
wpółczuje, moja dalmatynka ma 12 lat...mam nadzieje, źe będzie źyć jak najdłuźej, pies kolegi (suka) ma 18 lat ... ale nie ma co ukrywać, źe jej czas dobiega końca :( IMO jej ... jak i mojej. Szkoda, źe psy nie mogą towarzyszyć nam przez całe źycie.
dobrze powiedziene...członek rodziny.
dobrze powiedziene...członek rodziny.
to moj drugi piesek niestety 14 wrzesnia musialem dac ja uspic :cry: :cry: :cry: miala 14 lat i niestety stan zdrowia byl katastrofalny :(
14 lat o juz wielkie przywiazanie do zwierzaka... jak czlonek rodziny... ale taka jest kolej rzeczy.. okropne uczucie po 14 latach przywiazania, patrzec jak weterynarz musi uspic zwierzaka ://:/
ehhh
pozdrawiam
fajnutki piesio, ja niestety fotki jak narazie swojego psiaka nie mam ale jak dorwe cyfraka to od razu wrzuce :)
ja mam Jamnika, wabi sie Pikuś i ma 10 lat, typowy leniwy jamnik domowy :P :wink:
ja mam Jamnika, wabi sie Pikuś i ma 10 lat, typowy leniwy jamnik domowy :P :wink:
Mieszanka a'la jamnik, wabi się Dźeki i ma 14lat. Podczas upałów w sierpniu myślałem źe juź czas na niego. Trochę mnie przeraziła myśl źe umrze, ale dzięki Bogu upał był krótkotrwały i pies ma się dobrze.
Xior ten po prawej to Azjatycki stepowy? Siostra ma identycznego, tez fajne stworzonka i wbrew pozorom dośc szybkie :)
moda jak moda w stanach kazdy gangsta musi miec pitbulla :) Ja na swojego czekałem 9 lat dlatego ze nie miałem warunków do posiadania takiego psa, teraz to sie zmieniło i dlatego w koncu mam. Tych psów jest niewiele więcej niz 5 lat temu moze wzrost o 10% ale fakt jest taki ze media to nagłasniaja i dlatego kazdy teraz te psy zaówaza kiedyś to był pies jakich wiele a teraz to nie jest pies tylko amstaff czy pitbull. Najzabawniejsze jest to ze rodzice dzieciom kupuja takie pieski w nagrode ze zdały ładnie do liceum a puzniej jak były nagłasniane wypadki to szybciuko sie psiaków pozbywali. I zgodze się z tym ze jest spora gropa osłów którzy maja asta czy pita bo jaj im brakuje i doprawiaja je sobie własnie psem, stoją pod trzepakiem i szczuja psa na kolegów lub innych ludzi lub dzieci i sie ciesza bo sie wszyscy go boją ale jak bez psa idzie to oczu od chodnika nie odrywa. Chociaz w 90% przypadków są rozczarowani postępowaniem takiego psa bo wbrew pozorom ast czy pit zamiast sie rzucac na człowieka to prędzej by go zalizał.
ostatnio cos przyszla jakas moda na amstaffy i tego typu psy
To jest to jest mix pitbulla z amstaffem
ta bez psa tez nie podskakują :) ale fakt jest taki ze sporo ludzi odsówa sie na bok jak ide z psem, w sumie sie niedziwie ludzie maja prawo sie bac takich psów bo za duzo było ostatnio wypadków
ta bez psa tez nie podskakują :) ale fakt jest taki ze sporo ludzi odsówa sie na bok jak ide z psem, w sumie sie niedziwie ludzie maja prawo sie bac takich psów bo za duzo było ostatnio wypadków
dzieki cybull :)
tez masz fajnego :) pewnie jak idziesz wieczorem przez miasto to nikt Ci nie podskoczy ;);)
tez byl takiego chcial ale na osiedlu mam same male dzieci a sasiedzi czepiaja ze z moim nie wychodze bez kaganca i smyczy :|:|
moze kiedys sobie takiego kupie :)
napisz jeszcze co to za rasa ?
pozdrawiam
tez masz fajnego :) pewnie jak idziesz wieczorem przez miasto to nikt Ci nie podskoczy ;);)
tez byl takiego chcial ale na osiedlu mam same male dzieci a sasiedzi czepiaja ze z moim nie wychodze bez kaganca i smyczy :|:|
moze kiedys sobie takiego kupie :)
napisz jeszcze co to za rasa ?
pozdrawiam
zuku:prezerwatywe :twisted:
napisz cos jeszcze ciekawego i głebokiego.
KoRnias fajnego psiaka masz a dokładniej chyba suczke :)
miałem kiedys spaniela ale to było z 10 lat temu teraz mam cos ostrzejszego
wabi sie paco i tu ma 6 miesiecy
zdjecie
a tu ma 8 miesięcy
zdjecie
teraz ma juz 10 miesiecy ale fotami na razie nie dysponuje powiem tylko ze jest sporo wiekszy niz na 2 zdjęciu.
prezerwatywe :twisted:
zuku:Kornias, kondona jeszcze było załoźyć psu na głowe:?
a moglem... ale akurat mialem same zuzyte :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pozdrawiam
a tak przy okazji to kondoma a nie kondona :]:] 8)
pozdro
Kornias, kondona jeszcze było załoźyć psu na głowe:?
pies, siostra i prusaki :evil:
pies, siostra i prusaki :evil:
a to jak bylo to przepraszam
mozna usunac :D
pozdrawiam
mozna usunac :D
pozdrawiam
pewnieOver:(było?)