JAKIE MACIE KOMPY?
Czesc jakie macie komputery bo ja mam :
Pentium 4 3.0 ghz HT
Radeon 9800 pro
1024 ram :twisted:
Windows Xp pro
Service pack 2
Sb live 2.1
Aha co lepsze AMD czy Pentium :?:
Pentium 4 3.0 ghz HT
Radeon 9800 pro
Windows Xp pro
Service pack 2
Sb live 2.1
Odpowiedzi: 20
A ja mam komputer:
a działający poprawnie
b wystarczający dla zadań, które wykonuje.
I mnie nie obchodzi czy jest to konfiguracja silniejsza, czy słabsza od tej, która mają Jasiu czy Kasia. Tak jak i ich powinno to jaki jam nie intersować.
a działający poprawnie
b wystarczający dla zadań, które wykonuje.
I mnie nie obchodzi czy jest to konfiguracja silniejsza, czy słabsza od tej, która mają Jasiu czy Kasia. Tak jak i ich powinno to jaki jam nie intersować.
No i na mnie teź wraźenia nie robi co to teraz P4 3.0 i jakiś radeon........ to nie ma się czym chwalić..... jakiego ma się kompa wiadomo źe lepiej jak się ma nowszy i lepszy sprzęt ale co się umie zrobić.... a i tak teraz wszystko idzesz bardzo szybko do przodu i juź sami wiecie..........:)
Maciek – zgadzam sie z Toba.
Na mnie zadna konfiguracja raczej wrazenia nie robi.
Wrazenie na mnie robia za to umiejetnosci osoby ktora za taka, czy siaka "konfiguracja" siedzi :P
Bo przeciez 1 GB Ramu nie sprawi ze zaczniemy biegle programowac czy tez tworzyc arycydziela w Gimpe...
PS.
Ostatnio w komentarzach do Newsow na Onet.pl byl fajny tekst ("cytuje" z pamieci):
A: Dobrze, ze naladowalem swoj laptop za 7000 i moge byc w necie gdy nie ma pradu !
B: Cena netto czy brutto – bo nie wiem czy mam zazdroscic
Bez komentarza :]
Na mnie zadna konfiguracja raczej wrazenia nie robi.
Wrazenie na mnie robia za to umiejetnosci osoby ktora za taka, czy siaka "konfiguracja" siedzi :P
Bo przeciez 1 GB Ramu nie sprawi ze zaczniemy biegle programowac czy tez tworzyc arycydziela w Gimpe...
PS.
Ostatnio w komentarzach do Newsow na Onet.pl byl fajny tekst ("cytuje" z pamieci):
A: Dobrze, ze naladowalem swoj laptop za 7000 i moge byc w necie gdy nie ma pradu !
B: Cena netto czy brutto – bo nie wiem czy mam zazdroscic
Bez komentarza :]
Wiecie niejestem czesto na tej stronie ale tak bzurnegi tematu nie slyszalem. poprostu zenada!!
osoba chce sie pochwalic kompe, kas i tyle!! jak kazdy by z nas mial kase by taki walna albo lepszy i tyle!! a nie gadka o obudowie dziewczynie, dos–ie, itp!!
chopaki zenada!!!
osoba chce sie pochwalic kompe, kas i tyle!! jak kazdy by z nas mial kase by taki walna albo lepszy i tyle!! a nie gadka o obudowie dziewczynie, dos–ie, itp!!
chopaki zenada!!!
bluzgmaster:uuu o komputer nie dbasz kobiety ci brakuje źe zszarzał z brudu :mrgreen:
Kobiety nie brakuje tylko nie chce jej prosic o wyczuszczenie kompa.
Ukey:No to go wyczysc, umyj itp. Napewno zrobi sie bialy. Albo kupic szprajjjj i przemalowac. Tylko nie na czarno bo sie zrobie znowu siwy
Kiedys trzeba bedzie. :D
theboss78:gusioo:Ja mam biały komputer ..
Powaznie moj to juz jest szary a kiedys byl bialy.
No to go wyczysc, umyj itp. Napewno zrobi sie bialy. Albo kupic szprajjjj i przemalowac. Tylko nie na czarno bo sie zrobie znowu siwy :lol:
SP:
A i casami cos innego moze wyczyscic (odkurzyc) z brudu :P . Kobieta dobra sprawa bo to raczej nie rzecz :twisted:bluzgmaster:uuu o komputer nie dbasz kobiety ci brakuje źe zszarzał z brudu :mrgreen:
theboss78:gusioo:Ja mam biały komputer ..
No to go wyczysc, umyj itp. Napewno zrobi sie bialy. Albo kupic szprajjjj i przemalowac. Tylko nie na czarno bo sie zrobie znowu siwy :lol:
SP:
A i casami cos innego moze wyczyscic (odkurzyc) z brudu :P . Kobieta dobra sprawa bo to raczej nie rzecz :twisted:bluzgmaster:uuu o komputer nie dbasz kobiety ci brakuje źe zszarzał z brudu :mrgreen:
gusioo:Ja mam biały komputer ..
ciamcia:ble, ble
Śmiecisz w tym dziale to po pierwsze – tu piszemy o problemach ze sprzętem , a nie o dowartościowaniu sprzętem komputerowym własnego ego, po drugie to IMO lepszy efekt uzyskasz jak sobie ta swoją konfigurację na wyprasowance wydrukujesz i na miasto wyjdziesz, albo jeszcze lepiej plakat wydrukuj i noś go na sobie.
IMHO temat który załozyłeś – gdyby był tu ranking najdurniejszych postów – zaszczytne miejsce mógłby zająć.
bluzgmaster:lecz niestet prawdziwe... szczęśliwy kowalski kupuje se kompa za 2000 zł odpala i widzi czarny ekran :?shaman:a z tym dosem to troszke smieszne :D
Moze monitora nie kupil bo za ta cene to hymmmm....
A ten czarny ekran to moze patrzy w okno w noc :) bezgwiezdna :wink:
lecz niestet prawdziwe... szczęśliwy kowalski kupuje se kompa za 2000 zł odpala i widzi czarny ekran :?shaman:a z tym dosem to troszke smieszne :D
"Jestem pod wraźeniem. Zdarzają się teź z Linux'em."
Eee macie cos do Lunix'a ?? Linux dobra rzecz :D
a z tym dosem to troszke smieszne :D
Eee macie cos do Lunix'a ?? Linux dobra rzecz :D
a z tym dosem to troszke smieszne :D
gusioo:Ja mam biały komputer ..
Looknij se po podpisach to się dowiesz. IMHO nie ma się czym chwalić – pewnie kasy na Windowsa Ci nie starczyło :lol:
zobacz na powyźszy temat lepiej a po pierwsze mam windowsa lolek
i z Open officem :)gusioo:bluzgmaster:a w makro sprzedają komputery z DOSem ;)
Jestem pod wraźeniem. Zdarzają się teź z Linux'em.
bluzgmaster:a w makro sprzedają komputery z DOSem ;)
Jestem pod wraźeniem. Zdarzają się teź z Linux'em.
a w makro sprzedają komputery z DOSem ;)
Ja mam biały komputer ..
Looknij se po podpisach to się dowiesz. IMHO nie ma się czym chwalić – pewnie kasy na Windowsa Ci nie starczyło :lol:
zobaczymy mistrzu. :twisted: :D
ciamcia:Czesc jakie macie komputery bo ja mam :
Pentium 4 3.0 ghz HT
Radeon 9800 pro
Windows Xp pro
Service pack 2
Sb live 2.1
Przykro mi źe cię rozczaruję ale za kilka–kilkanaście miesięcy będzie juź przestarzały :wink:
http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=17482&highlight=amd+pentium miłej lektury a jak ci się znudzi to masz jeszcze to http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=16376&highlight=amd+pentiumi to http://centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=461&highlight=amd+pentium to ostatnie najbardziej inteligentne :D