Jakie kino domowe polecacie a jakie odradzacie ???
Jak w temacie, dodam tylko źe interesuje mnie przedział ok 2000 pln.Z góry dzięki za rady.
Odpowiedzi: 9
BOSE to jest juz totalna gorna polka, my tu mowimy o 2000zl :wink:maniasd:sprzet marki BOSE .sam mam Lifestyle 12 i jestem bardzo zadowolony !niestety w 2000 zl nie zmiescisz sie.sprzet kosztuje okolo 12000–14 tysiecy.
pozdrawiam
sprzet marki BOSE .sam mam Lifestyle 12 i jestem bardzo zadowolony !niestety w 2000 zl nie zmiescisz sie.sprzet kosztuje okolo 12000–14 tysiecy.
pozdrawiam
pozdrawiam
http://www.kissdivx.pl/prod.php?PHPSESSID=a763472f9313b31096a31cce3c321de0
Nie spotkałem się jeszcze z tą marką, ale jeśli mowa o divx–ie to czy jeśli kino ma divxa np. Philips LX 3900, to czy będzie umiało otwierać napisy z plików czy muszą być uprzednio wklejone, a swoją drogą co sądzicie o tym http://www.agdrtv.com/kino_domowe/philips_lx_3900_sa.php
Dajcie jakiegoś linka do sprzętu KISS.
Dajcie jakiegoś linka do sprzętu KISS.
o kurde, a ja myslalem ze KISS`y sa duzo drozsze :? :oops: moj blad. Jak tak, to kiss bedzie najleszym rozwiazaniem, bo to sprzet porzadny no i ma div`xa
KISS–DVD–DP–450 – ok. 1240zł – Specyfikacja :
DVD, MPEG–4 and DivX/Xvid playback
CD/MP3/OGG Vorbis Playback
CD–RW and DVD–RW
Photo Album (dzięki DP 450, zdjęcia moźna puszczać jako slajdy)
Digital Zoom (moźna powiększyć fragment oglądanego filmu czy zdjęcia)
Upgrade flash (przyszłe wersje DivX oraz RealMagic) – Uwaga, naleźy sprawdzić czy jest zaimplementowane najnowsze software (www.kissdivx.prv.pl lub www.divx.pl )
KISS–DVD–DP–1000 –
CD–RW and DVD–+RW
Upgrade flash (przyszłe wersje DivX oraz RealMagic) – Uwaga, naleźy sprawdzić czy jest zaimplementowane najnowsze software (www.kissdivx.prv.pl lub www.divx.pl )
To tylko dwa przykłady coby wskazać, źe jakieś "grajki" mozna dokupić dość swobodniem ieszcząć się w 2000zł.
CD–RW and DVD–RW
KISS–DVD–DP–1000 –
CD–RW and DVD–+RW
To tylko dwa przykłady coby wskazać, źe jakieś "grajki" mozna dokupić dość swobodniem ieszcząć się w 2000zł.
KISS`y maja nawet div`x jednak nie wiem czy znajdziesz za 2000 caly zestwa
Pod kątem kodeków patrząć to chyba jednak KISS – stałe aktualizacje bazy na stronie i bezproblemowa obsługa standardów divix wszelkiej maści.
Podobny robi Philips i ktoś jeszcze – nie pomnę, ale KISS zawsze był najszybszy z aktualizacją firmware'u gdy nowe kodeki się pokazywały.
Podobny robi Philips i ktoś jeszcze – nie pomnę, ale KISS zawsze był najszybszy z aktualizacją firmware'u gdy nowe kodeki się pokazywały.
poszukaj jakiegos ktore bedzie mialo wszystkie interesujace cie kodeki, svhs, mp3, jpg.
szukaj firm dosyc znanych na rynku, jak juz inwestowac to w dobry sprzet
szukaj firm dosyc znanych na rynku, jak juz inwestowac to w dobry sprzet