jakie głośniki??
Mam problem poniewaź nie wiem na jakoe głośniki się zdecydować. Chodzi mi o zestaw 2.1 Jednak problem w tym źe nie wiem czy wziąść głośniki typowo komputerowe (np.creative) czy takie do kina domowego (np.tonsila) tak naprawde to nie jestem przekonany do tych malusieńkich satelitach z których moźna rzekomo sporo wyciągnąc. Nie chcem poprostu na pierwszej lepszej imprezie rozczarować ludu słabą jakością dźwięku. Znacie moźe jakieś porządne strony z testami głośników nie tylko komputerowych. Aha głośniki mają być podłączone na stałe do kompa, tylko w źadnych okolicznościach będą zmieniać swoje miejsce
Odpowiedzi: 6
Ja mam encore xp 500 zakupione ho ho a moze i dawniej :) nie wiem czy sa jeszcze w sprzedazy ale polecam 8)
Ja moge Ci polecic normalne głosniki, firma Tawo model 202 http://www.tawo.net.pl/page8.html. Są małe wmiare tanie a dzwiek slychac elegancko, moj kuzyn ma lepszy model i powiem ci ze no sa niczego sobie. Para kosztuje 400–450 zl plus twoj wzmacinacz, na poczatek moze byc! 8)
tego się domyslam ze nie jest porównywalny.Wzmacniacz juź mam Unitra Zodiak :D:D:D
dobrze działa nic mu nie brakuje, ale najchętniej to bym tonsila kupił. No nie wiem doradzajcie
dobrze działa nic mu nie brakuje, ale najchętniej to bym tonsila kupił. No nie wiem doradzajcie
Szczerze, jeźeli chcesz mieć porządny dźwięk to osobiście polecam ci taki zastaw jaki ja posiadam, a mianowicie wzmacniacz Pioneer A–443 i 2 głośniki Sharpa 100W. Całość wyniosła mnie właśnie koło 500 zł. Jestem z tego osobiści zadowolony, a dźwięk moim zdaniem nie jest porównywalny z głośnikami komputerowymi :D
to troche duźo. Jeźeli miałbym kupować zestaw głośników komputerowych to max 500zł
natomiast te normalne to mysle ze max 800–900zł
natomiast te normalne to mysle ze max 800–900zł
w ostatnim PC WORLD KOMPUTER jest test takich zestawów.
Jezeli jesteś zainteresowany to ewentualnie moge wrzucić na skaner.
Najlepiej wypada Logitech Z 2200 – 950 zł (troche duźo)
Jezeli jesteś zainteresowany to ewentualnie moge wrzucić na skaner.
Najlepiej wypada Logitech Z 2200 – 950 zł (troche duźo)
Strona 1 / 1