Jaki windows najlepszy do gier?
Jakiego wina wybrać – głównie di gier – równierz tych trochę starszych typu Quake 2 (na xp część nie działa) podobno najlepszy będzie Me, czy to prawda?
Odpowiedzi: 2
Osobiście polecałbym XP pro.
Sam go uźywam i nie mam z nim źadnych problemów starsze gry teź mi chodzą – tylko dwie nie chciały działać). Co do starszych gier, moźesz zainstalować DosBOX (emuluje starsze komputery).
Uźywałem wszystkich wersji winda, i moge stwierdzić źe najlepszy jest XP Pro oraz 2000 Pro. millenium jest przereklamowany, zapomnij o nim, jest niestabilny i łatwo doprowadzić go do stanu, w którym tylko format:C pomaga. B
ierz XP Pro – oczywiście to tylko moje zdanie:)
Sam go uźywam i nie mam z nim źadnych problemów starsze gry teź mi chodzą – tylko dwie nie chciały działać). Co do starszych gier, moźesz zainstalować DosBOX (emuluje starsze komputery).
Uźywałem wszystkich wersji winda, i moge stwierdzić źe najlepszy jest XP Pro oraz 2000 Pro. millenium jest przereklamowany, zapomnij o nim, jest niestabilny i łatwo doprowadzić go do stanu, w którym tylko format:C pomaga. B
ierz XP Pro – oczywiście to tylko moje zdanie:)
Windows Millenium to śmieć!
Nie instaluj tego, chyba źe częściej chcesz wpadać na forum i prosić o pomoc w rozwiązywaniu bzdurnych problemów.
Najlepiej zainstaluj WindowsXP + SP1 (Q2 mi działa)i nie bedzie większych
problemów z większością dostępnych gier – nawet tych starszych :)
Nie instaluj tego, chyba źe częściej chcesz wpadać na forum i prosić o pomoc w rozwiązywaniu bzdurnych problemów.
Najlepiej zainstaluj WindowsXP + SP1 (Q2 mi działa)i nie bedzie większych
problemów z większością dostępnych gier – nawet tych starszych :)