Jaki to utwór ?
pliss czy ktos wie jakie to utwor:
wydaje sie ze to jakis starszy kawalek... spierwa taki murzyn i murzynka chyba :/ przed chwila lecialao na VIVIE ale na koncu nie podali nazwy :/
teledysk jest jak oni stoja w miejscu i jakies twarze przelatuja ludzi i ludzie przechodza obok nich....... bardzo spokojny utwor
cos tam spiewali: "i be waiting"
czy ktos wie z gory dziekuje za pomoc
wydaje sie ze to jakis starszy kawalek... spierwa taki murzyn i murzynka chyba :/ przed chwila lecialao na VIVIE ale na koncu nie podali nazwy :/
teledysk jest jak oni stoja w miejscu i jakies twarze przelatuja ludzi i ludzie przechodza obok nich....... bardzo spokojny utwor
cos tam spiewali: "i be waiting"
czy ktos wie z gory dziekuje za pomoc
Odpowiedzi: 7
Pan i pastuch dokladnie o to mi chodzilo dzieki :) jeszcze raz wielkei dzieki :)
POZDRAWIAM I DFZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC
POZDRAWIAM I DFZIEKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC
Leyla "K" & Jouson Dou – I be waiting ( czyli coś jak: będę czekał.
A słowa lecą tak: sewen sekens de łej a dydys longs a stej ––– aj bi wejtin aj bi łejtin (potem kruciutki mostek muzyczny i): mirijan wojsys (itd).
Nie mam pewności jak się pisze nazwisko murzynka.
I sorki za angielszczysnę pisano mówioną ale tak jes klarowniej w tej sytuacji.
Tu lina jak wyglądają fotka od lewej 3 w dół http://tihlde.org/~ivara/leilak/index1.html
A słowa lecą tak: sewen sekens de łej a dydys longs a stej ––– aj bi wejtin aj bi łejtin (potem kruciutki mostek muzyczny i): mirijan wojsys (itd).
Nie mam pewności jak się pisze nazwisko murzynka.
I sorki za angielszczysnę pisano mówioną ale tak jes klarowniej w tej sytuacji.
Tu lina jak wyglądają fotka od lewej 3 w dół http://tihlde.org/~ivara/leilak/index1.html
przepraszam ze tak malo szczegolikow ale jestem odciety od neta i moge byc jedyne przez cwhile na dzien :/ bo cos zle podlaczyli hehe...
Dido i Faithless to nie to ;)
co do rodzaju muzyki to hmmm nie mam pojecia lecialy wczoraj na VIVIE takie fajne kawalki ardzo wolne i nastrojowe hehe ze sie trak wyraze :) to raczje bedzie taki pop stary... nie wiem czy oni to Murzyni moze mulaci hehe bo zle mi odbieral telewizor wczoraj ;) tak czy siak oni tylko stali i raz byl On a raz Ona... i spiewali cos tam... nie wiem jak to sie pisze ale moze to dodam: Seven Sees cos tam I BE WAITING.... taka wolna pioseneczka... obraz byl jakies taki czarno bialy lub w odcieniach szarosci....
Pan i pastuch napisz jeszcze raz dokldanie wykonawców i tytul bo zaraz mnie rozlaczy net i nie moge poszukac tego w necie ;( z gory przepraszam ze jestem perfidny ale powaga bez neta jestem teraz ;(
I am wainting albo I will be waiting
pozdrawiam
Dido i Faithless to nie to ;)
co do rodzaju muzyki to hmmm nie mam pojecia lecialy wczoraj na VIVIE takie fajne kawalki ardzo wolne i nastrojowe hehe ze sie trak wyraze :) to raczje bedzie taki pop stary... nie wiem czy oni to Murzyni moze mulaci hehe bo zle mi odbieral telewizor wczoraj ;) tak czy siak oni tylko stali i raz byl On a raz Ona... i spiewali cos tam... nie wiem jak to sie pisze ale moze to dodam: Seven Sees cos tam I BE WAITING.... taka wolna pioseneczka... obraz byl jakies taki czarno bialy lub w odcieniach szarosci....
Pan i pastuch napisz jeszcze raz dokldanie wykonawców i tytul bo zaraz mnie rozlaczy net i nie moge poszukac tego w necie ;( z gory przepraszam ze jestem perfidny ale powaga bez neta jestem teraz ;(
I am wainting albo I will be waiting
pozdrawiam
Moze to Dido i Faithless(czy jak to sie pisze).
Chyba wiem o co chodzi Leyla "K" & Jouson Dou. Raperka popularna w pierwszej połowie lat 90 potem zaczęła grać troszkę ragga, murzynek nie pamiętam czy tak się to pisze ale ma charkterystycznie dźwięczny głos. Tytuł chyba tak leci jak napisałeś I be waiting ale oni śpiewają coś typu – Mirian woice's
to stary kawałek ale jary.
to stary kawałek ale jary.
darek_dade:Byś powiedział chociaź jaki to rodzaj muzyki...
Murzynska ? :wink:KoRnik:spierwa taki murzyn i murzynka chyba
To chyba I am wainting albo I will be waiting :)
Nie znam kawałka, za mało szczegółów. Byś powiedział chociaź jaki to rodzaj muzyki...
Nie znam kawałka, za mało szczegółów. Byś powiedział chociaź jaki to rodzaj muzyki...
Strona 1 / 1