Jaki system kupić
Czy istnieje wersja polska systemu xp professional 64bit z sp3
Odpowiedzi: 3
dwie sztuki bym kupił ale nie 5 tyle mi nie potrzebne to jakiego windowsa byś radził dopowiem że windows 7 vista 98 i 95 odpada. Moj PC to:
AMD Phenom x2 3.00 GHZ
Pamięć 4GB Ram kingston 1600 Mhz
Karta graficzna Geforce 9800GT 1 GB 256bit GDDR3
dysk twardy wester digital 500 gb
płyta główna gigabyte
Cena nie ma dla mnie znaczenia.
Można taki system kupić w polsce albo jakiś link
-
[quote=MrBeckham666]Cena nie ma dla mnie znaczenia.[/quote] Nawet jeśli będziesz musiał w ramach otwarcia licencji zakupić 5 sztuk ? [quote=MrBeckham666]Można taki system kupić w polsce albo jakiś link[/quote] http://www.microsoft.com/poland/licencje/programy/otwarta_licencja.aspx
Niezupełnie. W przyrodzie występuje XP Proffesional x64 z dostępnym MUI - i co za tym idzie ze spolonizowanym interfejsem - ale jest to wersja korporacyjna, cenowo mało przyjazna dla zwykłego użytkownika.
Strona 1 / 1
[quote=MrBeckham666].... windows 7 vista 98 i 95 odpada... [/quote] To za wiele ci nie pozostało do wyboru (a te co zostały - to głównie systemy serwerowe). Z drugiej zaś strony - XP 64 to zasadniczo nic innego jak Windows 2003 Server.... Pytanie które się ciśnie na klawiaturę to: po co ci taki system ?
[quote=Veers][quote=MrBeckham666].... windows 7 vista 98 i 95 odpada... [/quote] To za wiele ci nie pozostało do wyboru (a te co zostały - to głównie systemy serwerowe)[/quote]A 3.11 to pies? :-"
[quote=XanTyp]A 3.11 to pies? :-" [/quote] Owszem - bo to nie był system, tylko GUI. Mogłeś natomiast wspomnieć Win2k Pro ... tylko co to zmienia ?