jaki operator
sorry ale nie doczytałam czy moźna tu, na forum podawać linki, ale mam problem typu: wybór operatora komórki.
czy znacie jakieś linki do for o tym temacie?
kończy mi się umowa z Ideą i nie wiem jeszcze co z tym fantem...
czy znacie jakieś linki do for o tym temacie?
kończy mi się umowa z Ideą i nie wiem jeszcze co z tym fantem...
Odpowiedzi: 8
A co nie ma tak np.: w heji ?
ze strony operatora?
a te sensacje skąd wziąłeś??????
rybka77:hehe nie jesteś w temacie, GSm–owcy wprowadzają nowe "rewolucyjne" oferty :) poczytaj.....
Moźe i nie jestem, ale wiem czego mogę sie spodziewać. A te "rewolucje" to o doope rozbić. W szycie inaczej naliczają, w sieci jeszcze inaczej, za esemesa teź nie ma jednej stawki tylko zaleźne od sieci (do której wysyłamy).
Ja mam Jadna idea, ale na karte. Jak kupowałem myslałem ze bedzie taniej, no ale na abonament sa dokladnie taki same ceny wiec hcyba nie ma zadnej róźnicy. Jetsem w IDEI od kilku ładnych lat i nigdy sie na nich nie skarźyłem, wiec proponuje ci poprostu wymienic sobie telefon albo dostac dodatkowe minuty i dalej u nich zostac.
hehe nie jesteś w temacie, GSm–owcy wprowadzają nowe "rewolucyjne" oferty :) poczytaj.....
Nie bardzo rozumię :| Mam na myśli Idea Nowa Optima 30 (na przykład) gdzie masz 30 min lub 120 sms (wymiennych wg. przlicznika 1 min = 4 sms'y) sam taką taryfę posiadam i jestem zadowolony. Umowa kończy mi się w Lipcu i mam zamiar pozostać przy tej taryfie.
masz na myśli Jedna Idea? bo idea ma juz tylko tą jedną ........
Strona 1 / 1