Jaki macie procek?
Zgodnie z tematem, mam pytanie o to jakie macie procki. Moźecie równieź napisać, czy macie zamiar sobie je zmienić w najbliźszym czasie i czy macie je podkręcone (mnoźnikiem, czy FSB).
Odpowiedzi: 10
Dzięki ––– SLAY3R ––– :D
Ja mam Celerona 400 Mhz. Planuję jeszcze w tym roku kupić Celerona 2,0 GHz – 2,4 GHz. Kupiłbym Pentium IV 2,8 GHz lub szybszy, ale musze jeszcze wymienić płytę główną. Jak na razie to mam najwolniejszy procek z was wszystkich :lol:
Ja mam Celerona 400 Mhz. Planuję jeszcze w tym roku kupić Celerona 2,0 GHz – 2,4 GHz. Kupiłbym Pentium IV 2,8 GHz lub szybszy, ale musze jeszcze wymienić płytę główną. Jak na razie to mam najwolniejszy procek z was wszystkich :lol:
Athlon XP 2200+ na razie pozostane przy moim staruszku.
A ja mam Athlona 1800+ (nie podkręcony) i na razie nie planuję zmiany bo równieź chce sobie sprawić grafę :wink:
Athlon 1700, nie kręcony, nie planuję zamiany procka bo mam w planach zmianę karty grafiki, a nie stac mnie na obie rzeczy, juź o kartę źona trzeszczy :D :D :D :D
Athlon XP 1800+, planuje zmiane na cos szybszego ale oczywiscie tez na Athlona.Pozdrawiam.
Athlon 1200
i
myśle o zmianie na 2400 lub 2600
i
myśle o zmianie na 2400 lub 2600
ATHLON XP 2000+ => Rdzeń: Thoroughbred–A, nie kręcony, bo po co. Ta moc w zupełności mi wystarcza.
Cóź planuję przesiadkę na coś szybszogo (oczywiście na ATHLON'a) dopiero gdzieś na wiosnę/lato przyszłego roku.
W drugim kompie siedzi Duron 900 => Rdzeń: Spitfire teź nie kręcony.
Cóź planuję przesiadkę na coś szybszogo (oczywiście na ATHLON'a) dopiero gdzieś na wiosnę/lato przyszłego roku.
W drugim kompie siedzi Duron 900 => Rdzeń: Spitfire teź nie kręcony.
Intel Celeron 700Mhz.Planuje wymiane w najblizszym czasie na Athlon jaki jeszcze nie wiem bo ciągle wchodzą nowe.
Na razie PIII700 podkręcone do 784 ( mało :cry: )
Ale za po nowym roku PIV 2.8 fsb 800 ( a moźe i coś lepszego ) zobaczymy :D
Ale za po nowym roku PIV 2.8 fsb 800 ( a moźe i coś lepszego ) zobaczymy :D
AthlonXP 1700 +, nie podkręcony
Przynajmniej jeszcze przez rok będę miał tego procka, bo szybszy jest mi póki co niepotrzebny
Przynajmniej jeszcze przez rok będę miał tego procka, bo szybszy jest mi póki co niepotrzebny