Jaki jest najleprzy sposub na podryw ???.
Mam pytanko jak poderwać kobietę, macie moźe jakieś fajne sposoby które są nie zawodne :?: .
Odpowiedzi: 15
Seeker:5. parę gumek w kieszeni – w razie czego
Recepturek ?
:mrgreen:
Jaki jest najleprzy sposub na podryw ???.(pisownia orginall)
1.Trza się ustawić pod wiatr
2.Dobrze się rozpędzić –musisz osiągnać prędkość startową – nie musi to być 1 prędkość kosmiczna
3.Opuścić klapy
4.Drąźek na siebie
5 i ....fruuuuuuuuu
:mrgreen: :wink:
Inne warianty na tak zadane pytanie:
1. maślane oczy
2. coś w tych oczach prócz masła musi jednak być
3. ogólny bajer , bez przeginania, ale z sensem – no elokwentnym trza być
4. nie pokazywać źe aź tak Ci zaleźy – to jej ma zaleźeć
5. parę gumek w kieszeni – w razie czego
:roll:
I nie ściskać doopy tylko odwagę mieć – tyle jest w końcu bab na świecie
1.Trza się ustawić pod wiatr
2.Dobrze się rozpędzić –musisz osiągnać prędkość startową – nie musi to być 1 prędkość kosmiczna
3.Opuścić klapy
4.Drąźek na siebie
5 i ....fruuuuuuuuu
:mrgreen: :wink:
Inne warianty na tak zadane pytanie:
1. maślane oczy
2. coś w tych oczach prócz masła musi jednak być
3. ogólny bajer , bez przeginania, ale z sensem – no elokwentnym trza być
4. nie pokazywać źe aź tak Ci zaleźy – to jej ma zaleźeć
5. parę gumek w kieszeni – w razie czego
:roll:
I nie ściskać doopy tylko odwagę mieć – tyle jest w końcu bab na świecie
A no w takich układach to zalecana jest prawda i tylko prawda bo jak zaczniesz jej bzdury pleść to potem moźe okazać się źe ci na niej fest zaleźy i będzie kłopot. A jeśli zakładasz z góry źe chodzi wyłącznie o bezmiłosną zadymęto tzw. Freestyle
Powodzenia.
Ps. MarcinX prawdę pisze nie wyjskakuj jej z komputerami.
Powodzenia.
Ps. MarcinX prawdę pisze nie wyjskakuj jej z komputerami.
a najlepiej to być sobą i w 100% szczerym być (nie bajerować laski bajkami ze tatuś ma porshe) bo zawsze to co nabajerujemy przeciwstawi sie przeciwko nam...
PS.
jeśli jednak tata ma porshe to nie szpanowac tym trzeba bo wtedy nie wiadomo czy lasce podobasz sie ty czy to porshe...
A zreszta kto zrozumie baby :mrgreen:
PS.
jeśli jednak tata ma porshe to nie szpanowac tym trzeba bo wtedy nie wiadomo czy lasce podobasz sie ty czy to porshe...
A zreszta kto zrozumie baby :mrgreen:
Najlepiej zacznij gadac o nowych ciuchach :wink:
Jeźeli nie zaczniesz gadki o kompach,grach,hardware itd. nie powinno być źle :mrgreen:
po prostu badz soba – ty czy ona gafe walniecie to wyjdzie normalnie a nie sztuczen jakies slowka...
Dobra ja tam blach nie uźywam :!: .
Wiem źe sposób bo sposoby, pomylić się nie moźna :!: , czy co.
Więc tak mam 23 latka i wpadła mi w oko taka fajniutka dziewczyna, bardzo ładna, piękna, i wogule jest super.
Ona ma coś tak mniej więcej, 19–23 coś w tych granicach.
Tylko nie kchciał bym walnąc jakiejś gafy i powiedzieć czegoś nie tak.
Bo właściwie to nie wiem od czego by tu zacząć, i gdzie się z Nią wybrac i od czego zacząć :?: .
Dodam źe jest normalna, nie paląca, i tak dalej, ideał kobiety.
Pomuźcie, proszę.
Wiem źe sposób bo sposoby, pomylić się nie moźna :!: , czy co.
Więc tak mam 23 latka i wpadła mi w oko taka fajniutka dziewczyna, bardzo ładna, piękna, i wogule jest super.
Ona ma coś tak mniej więcej, 19–23 coś w tych granicach.
Tylko nie kchciał bym walnąc jakiejś gafy i powiedzieć czegoś nie tak.
Bo właściwie to nie wiem od czego by tu zacząć, i gdzie się z Nią wybrac i od czego zacząć :?: .
Dodam źe jest normalna, nie paląca, i tak dalej, ideał kobiety.
Pomuźcie, proszę.
Tomasz16:Jaki jest najleprzy sposub na podryw ???.
hmm ciezko miec jakis sposub ale jak juz ma sie sposób to inna sprawa :lol:
Trzeba przy tym pamiętać o sile grawitacji ziemskiej, o wiele łatwiej jest poderwać babke np. na księźycu. Inną sprawą jest na jak długi okres czasu chcemy poderwać tą kobiecine, im dłuźszy czas tym większą siłe naleźy przyłoźyć. Moim skromnyn zdaniem najskuteczniejszą metodą będzie wykorzystanie zasady zachowania pedu.
M x V = P
M – 'cięźka noga'
V – 'niezły zamach'
P – 'pęd zdolny do poderwania dziewczyny'
Wystarczy to jednak, nawet przy sprzjających zmiennych M i V, na niezbyt długi okres poderwania. Chyba źe masz pare w nogach jak 10 x Dudek. Niestety fizyka jest nieubłagna.
:wink:
M x V = P
M – 'cięźka noga'
V – 'niezły zamach'
P – 'pęd zdolny do poderwania dziewczyny'
Wystarczy to jednak, nawet przy sprzjających zmiennych M i V, na niezbyt długi okres poderwania. Chyba źe masz pare w nogach jak 10 x Dudek. Niestety fizyka jest nieubłagna.
:wink:
ano fajnie było by jeszcze wiedzieć jaki przedział wiekowy preferujesz u tych kobiet. Bo taka 18 latka to raczej nie jest zbyt wymagająca i tu wystarczą leprze Adidasy, i jakiś stuningowany fiat 126 p.
Natomiast dajmy nato taka co ma te 25 wiosen to zapyta gdzie pracujesz, jakie masz wykrztałcenie. I lepiej by było fiata zostawić pod domem.
I tu raczej bajerować nie ma co tylko konkrety.
A takie 30 letnie kobiety to raczej szukają partnera na dobre i tu Adidasy są wręcz nie na miejscu, opowiadanie głupot teź a fiata się nie wstydź. Szczeźe jej wyznasj źe dobra materialne nie mają dla ciebie więkrzego znaczenia bo masz duszę artysty i piękno rzeczy martwych dla ciebie nie istnieje, kochasz kwiaty, zwieźęta, durzo malujesz i piszesz wiersze, spcery po plarzy na boso i zachody słońca tylko we dwoje :wink:
Są jeszcze rozwódki, wdowy, feministki, nimfomanki.
Musiał nyś się Tomasz16 określić. A źe tak jeszcze sprytnie spytam te 16 przy niku to wiek?
Natomiast dajmy nato taka co ma te 25 wiosen to zapyta gdzie pracujesz, jakie masz wykrztałcenie. I lepiej by było fiata zostawić pod domem.
I tu raczej bajerować nie ma co tylko konkrety.
A takie 30 letnie kobiety to raczej szukają partnera na dobre i tu Adidasy są wręcz nie na miejscu, opowiadanie głupot teź a fiata się nie wstydź. Szczeźe jej wyznasj źe dobra materialne nie mają dla ciebie więkrzego znaczenia bo masz duszę artysty i piękno rzeczy martwych dla ciebie nie istnieje, kochasz kwiaty, zwieźęta, durzo malujesz i piszesz wiersze, spcery po plarzy na boso i zachody słońca tylko we dwoje :wink:
Są jeszcze rozwódki, wdowy, feministki, nimfomanki.
Musiał nyś się Tomasz16 określić. A źe tak jeszcze sprytnie spytam te 16 przy niku to wiek?
sdcom:pj... jaki desperat wez blachare ulzyj sobie :)
Tak na Poloneza albo Fiata 126P napewno poleca jak mis do mniodku :D
Tomasz16:Mam pytanko jak poderwać kobietę
Najlepiej obiema ręcami do góry.
o ile pamietam, to byl juz jakis topic na ten temat, calkiem nie dawno
pj... jaki desperat wez blachare ulzyj sobie :)