Jaki jest najleprzy sposub na podryw ???.
Mam pytanko jak poderwać kobietę, macie moźe jakieś fajne sposoby które są nie zawodne :?: .
Odpowiedzi: 20
Misuk:Zrób tak: najpierw kup cocacola light. Gdzy sie z nią spotkasz przyłuź puszke do czoła z bardzo smutną miną i udawaj obolałego zobaczysz jak zbudzi sie w niej pielęgniarka. Lub niech wasze ręce złączą się gdy sięgniecie po CocaCola Light. Albo weiesz najlepiej kupuj CocaCola Light.
I nie zapomnij radia... najlepiej takiego sprzed kilku lat. Następnie włóź kasetę, zamknij przykrywkę, naciśnij na Play, włóź na ramie i pociągnij kilometry kabla za sobą. Pamiętaj, źe głośnik musi być skierowany na ludzi, by słyszeli, czego słuchasz :D :D
Damianos:Co sie tak czepiłes tego CocaCola Light?
Chyba naoglądał sie ostatnio tej reklamy :P
Co sie tak czepiłes tego CocaCola Light?
PS: w Twoim podpisie masz źle napisane słowo "kill", bo przez jedno "l" :wink:
PS: w Twoim podpisie masz źle napisane słowo "kill", bo przez jedno "l" :wink:
Zrób tak: najpierw kup cocacola light. Gdzy sie z nią spotkasz przyłuź puszke do czoła z bardzo smutną miną i udawaj obolałego zobaczysz jak zbudzi sie w niej pielęgniarka. Lub niech wasze ręce złączą się gdy sięgniecie po CocaCola Light. Albo weiesz najlepiej kupuj CocaCola Light.
Rebe:Widzę, kurna, źe "literaturę faktu" odwalacie :lol:
O te gazecine Ci biega? Toć to nie literatura :wink:
EL NINO:Niestety. Malaczem posmigam z "zimnym lokciem" :wink: .aligator:A to bete czarną toś pobrał ? Mógłbyś w takim wypadku jeszcze "zimny łokieć" dodać źe nie wspomnę o "basach" :mrgreen:
Basy ? Mam i basy jak se wypierduje jakie techno. Moc kurna :mrgreen: .
Widzę, kurna, źe "literaturę faktu" odwalacie :lol:
Niestety. Malaczem posmigam z "zimnym lokciem" :wink: .aligator:A to bete czarną toś pobrał ? Mógłbyś w takim wypadku jeszcze "zimny łokieć" dodać źe nie wspomnę o "basach" :mrgreen:
Basy ? Mam i basy jak se wypierduje jakie techno. Moc kurna :mrgreen: .
EL NINO:Ja to tam umie zaimponowac. Ubieram nowke dres z adasia i wszystkie sikaja po nogach jak mnie widza. Opedzic sie nie mozna :mrgreen: .
A to bete czarną toś pobrał ? Mógłbyś w takim wypadku jeszcze "zimny łokieć" dodać źe nie wspomnę o "basach" :mrgreen:
...tyzacjanaimad82:lepsza klima...
Stary, poprostu podejdz (najlepiej wieczorem–lepsza klima i romantycznie)i zapytaj czy dalaby sie skussic na spacer bo bardzo Cie inspiruje ;D i sluchaj jej potem, jezeli sie zgodzi i umiejetnie zadawaj pytania i udzielaj odpowiedzi i...
....nie mow jej prosze, ze zlozyles taki topic na forum
....nie mow jej prosze, ze zlozyles taki topic na forum
Tomasz16:i wydaje mi się źe to jest właśnie Ta jedyna.
masz racje wydaje ci się :) mi sie wydawało juz z 6 razy :wink: ta jedyna pojawi się nieoczekiwanie
Za normalne porady Bardzo Dziękuję , bo się udało, i wydaje mi się źe to jest właśnie Ta jedyna.
Za te inne : pozostawie bez komentarza.
Za te inne : pozostawie bez komentarza.
wyobraź sobie ze ja pukasz wtedy beda Ci do glowy przychodzic rozne tematy do gadania, oraz Twoj ton glosu bedzie lepszy. Jesli bedziesz chcial ja objac, dotknac itp. NIE PATRZ na swoje rece bo wtedy i ona spojrzy na nie i sie... przestraszy? zero gadania o kompie, nie gadaj o smutnych rzeczach i o tym ze Ci kot zdechl. Kobiety uwielbiaja gadac... przed cala akcja pomysl sobie o czym moglbys porozmawiac.
EL NINO:Opedzic sie nie mozna :mrgreen: .
Chyba od much :mrgreen:
No wlasnie. Ja to tam umie zaimponowac. Ubieram nowke dres z adasia i wszystkie sikaja po nogach jak mnie widza. Opedzic sie nie mozna :mrgreen: .Damianos:sposób o którym napisałes jest tylko dla mięczaków którzy nie umią dziewczynie niczym zaimponować.
Chłopak ma problema to trza mu pomóc a nóź widelec przyjąłby to na serio (moźe troche przesadzam :wink: )
Nie uraziło mnie to ale ten sposób o którym napisałes jest tylko dla mięczaków którzy nie umią dziewczynie niczym zaimponować.
Skończmy ten temat bo zaraz jakaś kłótnia wybuchnie :mrgreen:
Nie uraziło mnie to ale ten sposób o którym napisałes jest tylko dla mięczaków którzy nie umią dziewczynie niczym zaimponować.
Skończmy ten temat bo zaraz jakaś kłótnia wybuchnie :mrgreen:
wiesz damianos......... na tym forum nie da się rozmawiac powaźnie.większośc traktuje sie z źartem.więc i tu padło kilka zabawnych postów nie mogących byc wykorzystanych w normalnym źyciu.mój post naleźy do takich.jeźeli to cie uraziło to sory.
klonpiotr:w tym przypadku to najlepiej nie okazywac swoich zdolności ortograficznych bo moźe sie przestrzaszyć.
moze poprostu tableta do drinka i babka jest juz twoja :D
Skoro to są twoje sposoby to prosze więcej nie wypowiadaj sie na takie tematy bo to co napisałes według mnie jest szczytem chamstwa.
w tym przypadku to najlepiej nie okazywac swoich zdolności ortograficznych bo moźe sie przestrzaszyć.
Seeker:5. parę gumek w kieszeni – w razie czego
Eeee to chyba zly pomysl jak zobaczy to pomysli ze jakis napalony i tylko 1 mu w gowie. Ten pomysl odpada :[