Jaki Directx ?
Mam takie pytanie mam na plytce windowsa xp sp2 i chce sprawdzic jaki jest na plytce dx :?:
Jak to sprawdzic i czy sie da :roll:
PS. z gory dzieki za odpowiedz :D :D
Jak to sprawdzic i czy sie da :roll:
PS. z gory dzieki za odpowiedz :D :D
Odpowiedzi: 6
witam.
jesli masz xp english to sciagnij sobie angielska wersje direxa,powinna sie zainstalowac jesli niechce to pewnie masz 9.0c.
jesli masz xp english to sciagnij sobie angielska wersje direxa,powinna sie zainstalowac jesli niechce to pewnie masz 9.0c.
sprawdź: start, wszystkie programy, akcesoria, narzędzia systemowe, informacje o systemia, u góry na pasku: narzędzia, narzędzia diagnostyczne directx.
Nie wiem jak to leci poangielsku ale zdziwię się jak nie dobierzesz się w ten sposób do directx.
tam na dole pisze jaka wersja.
(ja mam 9.0b i śmiga jak złoto po co ci 9.0c)
Nie wiem jak to leci poangielsku ale zdziwię się jak nie dobierzesz się w ten sposób do directx.
tam na dole pisze jaka wersja.
(ja mam 9.0b i śmiga jak złoto po co ci 9.0c)
aha :cry: A po instalacji Windowsa nie moźesz juź zainstalowac choćby angielskiego Dirext 9.0c????
adik154:
Na płycie z WinXp SP2 jest Dx 9.0c
Nie zawsze (w moim przypadku) mam windows xp sp2 (angielska wersja) z dx9b i nie da sie zainstalowac dx9c zalozylem nawet temat o tym (na tym forum)
Na płycie z WinXp SP2 jest Dx 9.0c
A sprawdzasz np po zainstalowaniu komendą którą wpisujesz w start/uruchom dxdiag[/b]
A sprawdzasz np po zainstalowaniu komendą którą wpisujesz w start/uruchom dxdiag[/b]
sprawdzić się da ale ja nie wiem jak napisz do redakcja@komputerswiat.pl oni powinni odpowiedzieć w max 7 dni a jak nie to wyślij ponownie. wiem ze się da na 100% bo sam ich się o to pytałam sprbuj
Strona 1 / 1